Myslniczek
Fanka BB :)
WitajHej kobietki. Jestem nowa na forum ale myślę że będzie ciekawie wymianiac sie informacjami na goraco pozdrawiam wszystkie ciężarówki.Zobacz załącznik 937271
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajHej kobietki. Jestem nowa na forum ale myślę że będzie ciekawie wymianiac sie informacjami na goraco pozdrawiam wszystkie ciężarówki.Zobacz załącznik 937271
Witamy[emoji4][emoji4]Hej kobietki. Jestem nowa na forum ale myślę że będzie ciekawie wymianiac sie informacjami na goraco pozdrawiam wszystkie ciężarówki.Zobacz załącznik 937271
Pożycz trochę energii [emoji6]Widzicie a ja mam przyplyw energii a musze lezec. I tak zle i tak nie dobrze.
Wysylam telepatycznie [emoji16]Pożycz trochę energii [emoji6]
Ale serio mnie dołuje to że nie mogę normalnie jeść, że jak tylko myślę o jedzeniu to mnie muli, nawet słodyczy jeść nie mogę, gdzie ja tylko to mogłabym jeść. Dzisiaj mój M powiedział że jak słodkiego ja nie chce to to nie jest normalne
U mnie 16 tydzień leci a muszlę dalej przytulam [emoji32]Miałam właśnie bliskie spotkanie z muszlą cały dzien mnie męczyło kurcze u mnie dzisiaj 13t1d i myślałam że takie przygody już za mną
Witaj. Napisz coś więcej o sobie.Hej kobietki. Jestem nowa na forum ale myślę że będzie ciekawie wymianiac sie informacjami na goraco pozdrawiam wszystkie ciężarówki.Zobacz załącznik 937271
Ja już też mam dość:-( dwójka dzieci w domu A ja nie mam jak tego ogarnąć. Od 13 godz jak podniose głowę do pionu to lecę od razu do wc. Mąż już zły bo wszystkie obowiązki spadły na niego. Nawet go rozumiem ale to wszystko jest ponad moje siły.No to witam w klubie leżenia i zdychania to już zaczyna na mnie działać dołująco do niczego sie nie nadaje
Jaki kupiłaś?Uff.. doczytałam do końca [emoji2] ja dzisiaj tez zrobiłam pierwszy zakup wyprawkowy i zaczęłam od największego czyli wózka. Teraz powoli będziemy kompletować resztę