reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Hej kobietki. Jestem nowa na forum ale myślę że będzie ciekawie wymianiac sie informacjami na goraco ;) pozdrawiam wszystkie ciężarówki.Zobacz załącznik 937271
Witamy[emoji4][emoji4]

Ja dziś też się czuje srednio. Leżę głównie jak tylko dziecko pozwala. Teraz M robi dzieciom kolacje, ja tylko kapie najmłodszego i muszę go ululać. A drzemki już coraz rzadziej ma w dzień, szkoda bo wtedy zawsze można odsapnac albo coś zrobić. No ale przynajmniej wieczorem szybko zasypia

Witam nową koleżankę :)

U mnie też ostatnio z energią było bardzo słabo. Dziś jest trochę lepiej. Zobaczymy jak jutro. Mam nadzieję że się uda na jakiś zimowy spacer wyskoczyć i na sanki z córką bo podobno niedługo ocieplenie idzie więc może nie być okazji.

Widzicie a ja mam przyplyw energii a musze lezec. I tak zle i tak nie dobrze.
Pożycz trochę energii [emoji6]

Ale serio mnie dołuje to że nie mogę normalnie jeść, że jak tylko myślę o jedzeniu to mnie muli, nawet słodyczy jeść nie mogę, gdzie ja tylko to mogłabym jeść. Dzisiaj mój M powiedział że jak słodkiego ja nie chce to to nie jest normalne

Pożycz trochę energii [emoji6]

Ale serio mnie dołuje to że nie mogę normalnie jeść, że jak tylko myślę o jedzeniu to mnie muli, nawet słodyczy jeść nie mogę, gdzie ja tylko to mogłabym jeść. Dzisiaj mój M powiedział że jak słodkiego ja nie chce to to nie jest normalne
Wysylam telepatycznie [emoji16]

Ja kontroluje juz wszystko co jem, tylko moj chlop zapomnial sie i zrobil mi sernik na zimno. Ogolnie przechodze zalamanie, bo wszystko dziala na mnie zle i ucinam porcje przez co jestem glodna. No ale za chwile zaczne sie ruszac i przyzwyczaje sie do nowego sposobu jedzenia.

Miałam właśnie bliskie spotkanie z muszlą cały dzien mnie męczyło kurcze u mnie dzisiaj 13t1d i myślałam że takie przygody już za mną
U mnie 16 tydzień leci a muszlę dalej przytulam [emoji32]
Hej kobietki. Jestem nowa na forum ale myślę że będzie ciekawie wymianiac sie informacjami na goraco ;) pozdrawiam wszystkie ciężarówki.Zobacz załącznik 937271
Witaj. Napisz coś więcej o sobie.

Misty bardzo współczuję, teraz już tylko będzie lepiej. [emoji173]

A jak u Was z zachciankami? Macie jakieś? U mnie królują jabłka, jabłka i jabłka [emoji519][emoji520] . Owsianka z jabłkami, naleśniki z jabłkami. No jeszcze tego nie grali [emoji85]

No to witam w klubie leżenia i zdychania to już zaczyna na mnie działać dołująco do niczego sie nie nadaje
Ja już też mam dość:-( dwójka dzieci w domu A ja nie mam jak tego ogarnąć. Od 13 godz jak podniose głowę do pionu to lecę od razu do wc. Mąż już zły bo wszystkie obowiązki spadły na niego. Nawet go rozumiem ale to wszystko jest ponad moje siły.
Dziewczyny tu pisza o kosmetyczne a ja wyglądam jak ....hmm nawet nie wiem jak to nazwać.

Jesteśmy na podobnym etapie ciąży więc miejmy nadzieję że to już nie długo.

reklama
Uff.. doczytałam do końca [emoji2] ja dzisiaj tez zrobiłam pierwszy zakup wyprawkowy i zaczęłam od największego czyli wózka. Teraz powoli będziemy kompletować resztę
Jaki kupiłaś?

Ja niestety zachcianek teraz nie mam, ale od zeszłego tyg mnie mdli. A wcześniej owszem miałam, A to na pierogi, albo kanapkę z subwaya, głównie takie słone i kwaśne najlepsze bo od slodkiego mnie szybko odrzucilo

Do góry