U
użytkownik 902
Gość
Hahaha[emoji23] przynajmniej z nosa mi się już tak nie leje, poczekam do poniedziałku dzisiaj już by nie bylo szans na wizytę, a dwa dni mi różnicy nie zrobią..może akurat będzie mi lepiej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba sobie radzić
Ja mam dzis ochotę na salatkę z tuńczyka wyslalam męża po zakupy i juz 3h czekam - a musze go jeszcze zmobilizowac żeby ogórki kiszone pokroił
Hahaha[emoji23] przynajmniej z nosa mi się już tak nie leje, poczekam do poniedziałku dzisiaj już by nie bylo szans na wizytę, a dwa dni mi różnicy nie zrobią..może akurat będzie mi lepiej?
Super te spodnie. Chyba też się skuszę. Zaraz poczytam dalej czy z rozmiarem trafiłaś mierzyłaś się czy standardowy rozmiar wzięłaś? Ja 38 noszę ale w h&m jeansy wzięłam 40 tak na zapas nie widać że są większe ale czuję toPodaję link do spodni:
Link do: COATED - Spodnie materiałowe - black @ Zalando.pl
Tak. Okropne.Dziewczyny czy wam też tak się wzmogła choroba lokomocyjna? Właśnie jechałam mpk do dentysty i wysiadłam w połowie drogi bo zalały mnie poty i słabo mi się zrobiło... Masakra nawet samochodem nie mogę za bardzo jeździc
Dziewczyny czy wam też tak się wzmogła choroba lokomocyjna? Właśnie jechałam mpk do dentysty i wysiadłam w połowie drogi bo zalały mnie poty i słabo mi się zrobiło... Masakra nawet samochodem nie mogę za bardzo jeździc
W samochodzie była do niedawna tragedia ale teraz już widzę poprawę. Natomiast komunikacją miejską nie jechałam od tego czasu ale pewnie byłoby nieciekawie.Dziewczyny czy wam też tak się wzmogła choroba lokomocyjna? Właśnie jechałam mpk do dentysty i wysiadłam w połowie drogi bo zalały mnie poty i słabo mi się zrobiło... Masakra nawet samochodem nie mogę za bardzo jeździc
Nie! I jestem w szoku, bo przerabialam mega chorobę lokomocyjną przez dwie ciąże. Kupuj sobie lizaki na drogę. Jak musisz gdzies jechac to memlaj sobie lizaka. Mi pomagało, chociaz w dluzszych trasach język bolałDziewczyny czy wam też tak się wzmogła choroba lokomocyjna? Właśnie jechałam mpk do dentysty i wysiadłam w połowie drogi bo zalały mnie poty i słabo mi się zrobiło... Masakra nawet samochodem nie mogę za bardzo jeździc
W ogóle to dziś idąc z przedszkola myślałam o tym, że po porodzie mąż ma mi kebaba przynieść
Coś mnie ominęło? Czemu?Mnie od pon czeka szpital :/