netka.
Fanka BB :)
Co do mdłości. Całodobowe po 7 tygodniach zmieniły się w wieczorne.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jesteś na dobrej drodze. Moje też tak przeszły na wieczór a teraz wcale nie mam. No chyba, że coś zjem na wieczór.U nas dziewczyny jeżdżą na podstawkach gdzieś od 4 roku życia (teraz 5,5). Młodszy syn od ok 8 roku (9,5). W drugim mniejszym autem nie ma wyjścia... Nawet przy samych podstawkach dziewczyn, syn ledwo dupkę mieści bez swojej podstawki. Starszy jak jedzie to z przodu, bo wyzszy juz ode mnie (14,5). W drugim jeżdżą tak samo.
Prawdę mówiąc nawet to 7osobowe auto dla nas + 4 dzieci jest małe. Nie ma miejsca na plecaki czy zakupy. Więc mamy zagwózdkę na jakie zmienić. Najlepiej na 8/9 osobowe, ale cena 2x wyższa i tylko diesle. A z 7osobowym wiemy, że się nie sprawdzi...
W zasadzie to musimy teraz jedno mieć 7osobowe i drugie pewnie większe. Gdybym rozwoziła wszystkie dzieciaki swoim 5osobowym, któreś musiałoby zostać
Co do mdłości. Całodobowe po 7 tygodniach zmieniły się w wieczorne.
Ja mam cukrzycę, biorę metę i insulinę I nigdy mi lekarz nie zabronił jeść w nocy czy przed snem. Jestem głodna to mam zjeść coś małego. Ciąża to nie czas na diety i glodowanie nawet przy diecie cukrzycowejDziewczyny smaka robicie, aż mi żołądek ściska a mam dietę cukrzycową więc nie mogę sobie pozwolić na nocne podjadanie
Ennis ja mialam cukrzyce ciazowa kontrolowana tylko dieta. Nie chodzilam glodna, ale nie moglam tez podjadac i zrezygnowac z wielu rzeczy.Ja mam cukrzycę, biorę metę i insulinę I nigdy mi lekarz nie zabronił jeść w nocy czy przed snem. Jestem głodna to mam zjeść coś małego. Ciąża to nie czas na diety i glodowanie nawet przy diecie cukrzycowej
Ja nwm na 100% i daleko mi od straszenia kogokolwiek ale z mojej wiedzy to właśnie zagrożeniem jest jeśli się ma pierwszy raz w życiu opryszczke w ciąży. Jeśli to jest któraś z kolei opryszczka w życiu to nie stanowi zagrożeniaWłaśnie ja mam pierwszy raz w życiu :/ dlatego tak się stresuje :/ będę dobrej myśli musi być dobrze
ech ja tez mam problem z tyciem. Po ostatniej ciąży zrzuciłam z chodakowską prawie 10 kilo żeby wrócić do wagi z przed pierwszej ciąży a teraz kilo do póltora przytyłam i już się źle z tym czuje.Ja tam się nie martwię, wszystko w naszych rękach i po porodzie będziemy walczyć o dobre samopoczucie we wlasnej skórze. Piersi na bank się zmianiaja, najpierw kobieta przyzwyczaja się do dużych kraglych napiętych piersi w czasie ciąży, potem pod koniec karmienia zostaje z wyssanymi dwoma naleśnikami ]
A to nie jest 5 osobowy? Takich jest na pęczki, my szukamy 7 osobowego ze sporym bagażnikiemDziewczyny polecam seata altea xl bagażnik ogromny zmieści się wózek hulajnoga i torby
Dziewczyny miałam już dawno pisać żeby stworzyć oddzielny wątek co kupić dla maluszka . chodzi mi tutaj o te niezbędne rzeczy typu sól do noska co na pępek itd. ja też miałam dwoje dzieci z jesieni i nie dość że nie pamiętam co kupić to na lipiec też nie wiem na co się przygotowaćNo właśnie nawet wyjście że szpitala też nie mam pojęcia
Jeju niby człowiek z dwójką dzieci powinien być doświadczony a tu cały czas się trzeba uczyć