reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

My już po wizycie. Serduszko bije!❤ dzidziuś wygląda jak karaluch jak to stwierdził starszy brat. Termin przesunął nam się na 17.07. Mam troche złe wyniki tarczycy, więc dostałam recepte i skierowanie na badanie. Reszta wyników ok ;))) Trzymam kciukasy za resztę wizytujących dziś ;)
Super gratuluję serduszka rośnijcie zdrowo

reklama
Hej dziewczyny u nas kolejna ciężka noc. Chyba te zęby dają tak popalić, zauważyłam że wyszła jej górna 4?5?. Do tego wczoraj miała szczepienie a dziś dostała katar. Mam tylko nadzieję że to nic złego. Ostatnio u nas jak nie urok to przemarsz wojsk. I tak w kółko.

Mam to samo. Wczoraj koło północy godzina ryku, spazmów i dramatu :/ Ale nurofen w końcu pomógł i do 6 z hakiem dospał, wiec typuje te trójki cholerne.

Wlasnie jadę do banku bo mi zablokowali konto przy zmianie systemu. Oczywiście do jedynego oddziału muszę walić przez pół miasta. Wściekła jestem jak cholera!

Przy krzywej cukrowej polecam kupić cytrynowa glukozę w aptece - dużo lepiej wchodzi :) Z trzymaniem na czczo do 10 z pierwszym pomiarem to jakaś masakra!

Kciuki za dzisiejsze wizyty!

dziewczyny przepis :)
Składniki
2 szklanki mąki
szklanka cukru
łyzka cynamonu
łyżka kakao
szklanka mleka
3/4 szklanki oleju
łyżeczka sody
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 jajko

Wszystko razem wymieszać - ja wkładam na długą a cienką blachę ( taką jak na keksy) i piekę około godziny w 175 stopniach

Składniki
2 szklanki mąki
szklanka cukru
łyzka cynamonu
łyżka kakao
szklanka mleka
3/4 szklanki oleju
łyżeczka sody
1 jajko

Wszystko razem wymieszać - ja wkładam na długą a cienką blachę ( taką jak na keksy) i piekę około godziny w 175 stopniach
Super ;) Dzięki

Lubię takie przepisy, szybko a pysznie ;)

Uff dopiero usiadłam... podbrzusze mi już ciąży. Dopiero doczytałam wynik usg :p 1,35cm ;) :) ma dzień mniej niż z om. To jak przy synku było taka mała rozbieżność. Z córkami miałam min. tydzień.
Już umówione jestem 9.01 na usg prenatalne a przed świętami jeszcze wizyta.

Składniki
2 szklanki mąki
szklanka cukru
łyzka cynamonu
łyżka kakao
szklanka mleka
3/4 szklanki oleju
łyżeczka sody
1 jajko

I ja również dziękuję za przepis. Jutro rano zrobię :)

Imbirowahetbata gdzie mieszkasz w Hiszpanii? Boze zazdrosze, kocham Hiszpanie i jestem co roku tam [emoji7]

WyjatkowaMarta, gdzie macie pensjonat bo chyba przegapilam jak pisalas?

Aguu, gratulacje [emoji7]
Imbirowahetbata gdzie mieszkasz w Hiszpanii? Boze zazdrosze, kocham Hiszpanie i jestem co roku tam [emoji7]

WyjatkowaMarta, gdzie macie pensjonat bo chyba przegapilam jak pisalas?

Aguu, gratulacje [emoji7]

reklama
Składniki
2 szklanki mąki
szklanka cukru
łyzka cynamonu
łyżka kakao
szklanka mleka
3/4 szklanki oleju
łyżeczka sody
1 jajko

Dziękuje za przepis ;)

Do góry