reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Zmijeczko tule[emoji11]

Ja krwawilam 2 miesiace czarna krwia az "wypadlo". Na domiar calej tez smutnej sytucji moja siostra urodzila tego samego dnia. Szlam do szpitala ich odwiedzic i zygalam po krzakach z tego wszystkiego. Ona o niczym nie wiedziala, bo po co mowic takie rzeczy kobiecie ktora zaraz bedzie rodzic. Pamietam jak siedzialam pod szpitalem i ryczalam, czekalam na brata bo nie bylam w stanie wejsc sama na sale matek z dziecmi.

Testu papa nie robie, z Julka tez nie robilam.

Ennis, Ennis przywoluje do tablicy znowu. Co tak milczysz?

Smutna historia :hmm:

reklama
U mnie bardzo podobnie 5t1d :)kiedy wizytujesz?
Co do tych wszystkich badań u mnie ze względu na wiek pewnie będą wskazane i darmowe ale nie zaglebiałam się jeszcze w ten temat
Dopiero 20.12 :(

a co do badań to patrzyłam kiedy na laboratoria i znalazłam w ALAB Laboratorium pakiet kobieta w ciąży - 16 badań za 320 zl czyli stosunkowo nie dużo bo jak robiłam w poprzednich ciążach w innym laboratorium to 370 placilam za połowę tego pakietu - więc się skuszę na ten pakiet :)

Zgadza się. Taka mają politykę u nas w szpitalu, z resztą ginekolodzy też. Czekają na krwawienie i wtedy dopiero ewentualnie łyżeczkowanie.
Za pierwszym razem skończyło się zakażeniem. Gorzej to zniosłam niż samo poronienie, ale twierdzili, że to przeziębienie... Gorączka, dreszcze, wymioty, bóle stawów i mięśni, ból głowy i zawroty, mega osłabienie.... A i tak skończyło się łyżeczkowaniem i pobytem w szpitalu. Dlatego bardzo się bałam za drugim razem, że skończy się tak samo. Nie skończyło na szczęście. Jednak przez te dwa miesiące zaliczyłam m.in Komunię syna w stresie, że w każdej chwili się zacznie.
W ogóle dużo można pisać... Było, minęło.
Jedna dziewczyna w tym czasie czekała, będąc w 6 miesiącu...

Dziewczyny wspaniałe, że są wśród was bliscy, którzy się cieszą z nowego członka rodziny.

Dziewczyny z mdłościami łączę się w bólu.

Biedna :( nawet nie wyobrażam sobie przez co musiałaś przejść :(

Dopiero 20.12 :(

a co do badań to patrzyłam kiedy na laboratoria i znalazłam w ALAB Laboratorium pakiet kobieta w ciąży - 16 badań za 320 zl czyli stosunkowo nie dużo bo jak robiłam w poprzednich ciążach w innym laboratorium to 370 placilam za połowę tego pakietu - więc się skuszę na ten pakiet :)
Troszke długo ale jak już pójdziesz to serducho będzie na bank pięknie biło:)

Chyba jakieś złe ustawienie księżyca bo mi dziś tez cała noc koszmary się śniły - pogrzeby , jakieś dziwne sytuacje i to ze moja chrzestna (mieszka na 2gim koncu europy) znalazła test ciążowy i wygadała mojej mamie i byłam taka załamana ze nie ma niespodzianki teraz się śmieje ale w śnie płkałam i wiłam się na podłodze z żalu

Hej dziewczyny! Już was odczytuje od jakiegoś czasu ale stwierdziłam że odezwę się jak już będę wiedziała że na usg jest wszystko ok. Wczoraj miałam usg jest ok serducho bije, termin na 20.07. Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy macie może jakiegoś ginekologa do polecenia na NFZ?
Witamy :)rozgość fajnie że jesteś już z tych co serduszko widziały bo część jeszcze czeka :)

reklama
Hej dziewczyny! Już was odczytuje od jakiegoś czasu ale stwierdziłam że odezwę się jak już będę wiedziała że na usg jest wszystko ok. Wczoraj miałam usg jest ok serducho bije, termin na 20.07. Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy macie może jakiegoś ginekologa do polecenia na NFZ?
Mam podobny termin, więc powinno już być serduszko w środę [emoji7]

Do góry