reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Hej dziewczyny proszę o kciuki właśnie jestem z siostrą w szpitalu siostra jest w 17 tc i dostała bóli - skórczy. Strasznie się martwię :-( :(

reklama
Boże nadrobiłam...:D Czytam Was cały czas ale miałam trochę zalatany czas i wróciłam dzisiaj do pracy po chorobowym i juz mam dosc. Pracuje na dwie zmiany, akurat teraz do 22 w tym tygodniu także popołudnie wycięte z życiorysu.
Dzisiaj umówiłam wizytę na 29.11. To bedzie 7t+ 1d.
Pojawił sie u mnie pierwszy "inny" objaw ciąży niż bolące cycki i kłucie w podbrzuszu - zawroty głowy, normalnie helikopter jak na kacu!!!!
Tez mam dziki apetyt, najbardziej na słodycze!!!! Po obiedzie odrazu muszę wrąbać coś słodkiego - silniejsze ode mnie. Słone zagryźć słodkim to jest coś

Żmijka trzymaj sie Dziewczyno! Ściskam ❤️
PaMinka trzymam kciuki za siostrę i maleństwo !!!!!!

Hej dziewczyny proszę o kciuki właśnie jestem z siostrą w szpitalu siostra jest w 17 tc i dostała bóli - skórczy. Strasznie się martwię :-( :(

Miałam w pierwszej ciąży, dodatkowo z plamieniem. W 22 tygodniu. Po 3 dniach w szpitalu i 7 zastrzykach w pupę wyszłam. Syn urodził sie w 42 tygodniu. Trzymam kciuki za Twoją siostrę, oby wszystko skończyło się szczęśliwie.

@malinalove93 cieszę z się że dobrze się czujesz :yes: nie martw się może za wcześnie na test? U mnie jak narazie była jedna kreska 3 dni przed terminem.. Jutra się trochę boję ... Teraz mnie tak w krzyżu napierdziela że nie wiem co jest i ból podbrzusza się nasila obawiam się że znów się rozczaruje:-( :(
Dzięki za trzymanie kciukow
@mEwa_87 dzięki za trzymanie kciukow :-) :)
Ja znowu mam złe przeczucie że na pewno dostanę @... Może jeszcze raz robię test w czwartek..
Mam nadzieję że Tobie się uda..
Gdyby mi się udało to termin wyszłby na sierpień..
Nie myśl za dużo kochana!!

Witam się
Humor paskudny , siostra w szpitalu lekarz powiedział że dobrze że przejechaliśmy bo dzisiaj by było za późno.:-( :(
Jeju mam nadzieję że będzie dobrze jakoś sobie nie mogę miejsca znaleźć

Trzymam kciuki. Jak tam sytuacja?

Witajcie w ten kolejny ponury dzień :)
Witam a dzień naprawdę zaczął się okropnie ... Jestem nie wyspana , wściekła wszystko mnie wkurza ... Zaczynam się martwić jak to będzie jak będę miała dwójkę małych dzieci ... Anka dzisiaj w nocy dała taki koncert może przespałam łącznie 2 godziny ... Dziewczyny jak to jest z kawą mogę pić czy nie bo już sama niewiem a czuje że jej potrzebuje właśnie dziś .

reklama
Witam a dzień naprawdę zaczął się okropnie ... Jestem nie wyspana , wściekła wszystko mnie wkurza ... Zaczynam się martwić jak to będzie jak będę miała dwójkę małych dzieci ... Anka dzisiaj w nocy dała taki koncert może przespałam łącznie 2 godziny ... Dziewczyny jak to jest z kawą mogę pić czy nie bo już sama niewiem a czuje że jej potrzebuje właśnie dziś .

Ja piję jedną dziennie. W poprzednich ciążach też tak piłam.

Do góry