reklama
U mnie też praktycznie bezobjawowo, aż mnie to martwi trochę. Chociaż oczywiście się cieszę, że nie wymiotuję całymi dniami, bo takie sensacje zawsze ciężko znosiłam.
A brzuch zaokrąglony mam od zawsze. Mam nadzieję, że bardzo się nie roztyję w ciąży.
Na razie jem bardziej z głową, mniej niż przed ciąża. Szczęśliwie nawet nie mam jakiegoś wilczego apetytu.
A brzuch zaokrąglony mam od zawsze. Mam nadzieję, że bardzo się nie roztyję w ciąży.
Na razie jem bardziej z głową, mniej niż przed ciąża. Szczęśliwie nawet nie mam jakiegoś wilczego apetytu.
zuzkaaa
Fanka BB :)
wspolczuje strasznie... na jeden dzien bym sie zamienila tylko po to zeby zobaczyc jakie to uczucie [emoji85]Ogloszenie! Oddam mdlosci 24godzinne 7 dni w tygodniu, wymioty bardzo wyczerpujace. Oddam obolale piersi (rozmiar sobie zostawie [emoji6]), oddam sennosc i zawroty glowy. Na jeden dzien, dwa czy caly trymest. Jak kto woli[emoji1785].
Serio, chyba musze isc po zwolnienie bo nie daje rady.
zuzkaaa
dawaj znaka jak tylko wyjdziesz co i jak [emoji5][emoji5] trzymam kciuki [emoji110]Dzień dobry z rana
Rany jakie głupie sny się mnie czepiają ostatnio wrrrrrrrŕrr
Szykuje się powoli na wizytę więc proszę o kciuki
Miłego dnia bez mdłości i wymiotów .
zuzkaaa
albo cie omina [emoji4] jak widzisz nie ma reguly. niektore z nas sa w takich samych tyg a zupelnie inaczej znosimy wiec trzymam kciuki zeby u ciebie przeszlo bezobjawowo [emoji106][emoji106]U mnie dopiero początek (dziś 4+2) więc pewnie wszystkie objawy jeszcze przede mną
Misty29
Daj trochę tej energii mnie córka obudziła o 3 i zasnęłam dopiero przed 5 a o 5:30 Męża budzik dzwonił. No i już nie poszłam spać.hejka [emoji5] ja dzisiaj od 4.30 nie moglam spac.... kurczaki obudzil mnie pies zeby go sypuscic na siku i jak nie moglam spac [emoji58]ale to nic bo czuje ze od rana znowu mam powera [emoji23]
Powodzenia dla wszystkich wizytujacych. Trzymam kciuki. Przynoście same dobre wieści nam
zuzkaaa
oddam ci torche bo dzisiaj mam sirdzacej pracy sporo to az tyle mi nie trzeba [emoji23][emoji23] ale juz czuje ze poleca dzisiaj porzadki w domu [emoji23][emoji23][emoji85]Daj trochę tej energii mnie córka obudziła o 3 i zasnęłam dopiero przed 5 a o 5:30 Męża budzik dzwonił. No i już nie poszłam spać.
Powodzenia dla wszystkich wizytujacych. Trzymam kciuki. Przynoście same dobre wieści nam
reklama
Misty29
Wulkan energii z Ciebie zawsze tak masz czy w ciąży?oddam ci torche bo dzisiaj mam sirdzacej pracy sporo to az tyle mi nie trzeba [emoji23][emoji23] ale juz czuje ze poleca dzisiaj porzadki w domu [emoji23][emoji23][emoji85]