reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
U mnie też praktycznie bezobjawowo, aż mnie to martwi trochę. Chociaż oczywiście się cieszę, że nie wymiotuję całymi dniami, bo takie sensacje zawsze ciężko znosiłam.
A brzuch zaokrąglony mam od zawsze. Mam nadzieję, że bardzo się nie roztyję w ciąży.
Na razie jem bardziej z głową, mniej niż przed ciąża. Szczęśliwie nawet nie mam jakiegoś wilczego apetytu.

hejka [emoji5] ja dzisiaj od 4.30 nie moglam spac.... kurczaki obudzil mnie pies zeby go sypuscic na siku i jak nie moglam spac [emoji58]ale to nic bo czuje ze od rana znowu mam powera [emoji23]

Ogloszenie! Oddam mdlosci 24godzinne 7 dni w tygodniu, wymioty bardzo wyczerpujace. Oddam obolale piersi (rozmiar sobie zostawie [emoji6]), oddam sennosc i zawroty glowy. Na jeden dzien, dwa czy caly trymest. Jak kto woli[emoji1785].
Serio, chyba musze isc po zwolnienie bo nie daje rady.
wspolczuje strasznie... na jeden dzien bym sie zamienila tylko po to zeby zobaczyc jakie to uczucie [emoji85]

U mnie dopiero początek (dziś 4+2) więc pewnie wszystkie objawy jeszcze przede mną ;)
albo cie omina [emoji4] jak widzisz nie ma reguly. niektore z nas sa w takich samych tyg a zupelnie inaczej znosimy wiec trzymam kciuki zeby u ciebie przeszlo bezobjawowo [emoji106][emoji106]

hejka [emoji5] ja dzisiaj od 4.30 nie moglam spac.... kurczaki obudzil mnie pies zeby go sypuscic na siku i jak nie moglam spac [emoji58]ale to nic bo czuje ze od rana znowu mam powera [emoji23]
Daj trochę tej energii :) mnie córka obudziła o 3 i zasnęłam dopiero przed 5 a o 5:30 Męża budzik dzwonił. No i już nie poszłam spać.

Powodzenia dla wszystkich wizytujacych. Trzymam kciuki. Przynoście same dobre wieści nam :)

Ja mdłości mam zazwyczaj ok 7-8tc, więc jeszcze czas. Póki co męczy mnie podbrzusze i wzdęcia.

Dzieciaki porozwożone, śniadanko i praca.

Daj trochę tej energii :) mnie córka obudziła o 3 i zasnęłam dopiero przed 5 a o 5:30 Męża budzik dzwonił. No i już nie poszłam spać.

Powodzenia dla wszystkich wizytujacych. Trzymam kciuki. Przynoście same dobre wieści nam :)
oddam ci torche bo dzisiaj mam sirdzacej pracy sporo to az tyle mi nie trzeba [emoji23][emoji23] ale juz czuje ze poleca dzisiaj porzadki w domu [emoji23][emoji23][emoji85]

reklama
Do góry