*PaMinka
Wdrożona(y)
Czesc i czołem wszystkim przyszlym mamom w zeszlą sobotę zrobiłam test, wynik pozytywny. Mam 31 lat, to moja pierwsza ciąża. Aplikacja pokazuje, że jestem w 4 tyg i 5 dniu ciąży. Jutro ide na badania krwi, ale termin u pani ginekolog nam dopiero na 19 listopada. Objawow ciąży jeszcze nie odczuwam, poza bolem i powieszeniem piersi i czasem pobolewanie mnie w dole brzucha. Mam nadzieję, że spędze z Wami okres oczekiwania na malenstwo i będziemy się wzajemnie w naszych ciazach wspierac.
Witamy w naszym gronie i oczywiście gratulacje ☺
Mam nadzieję że już serduszko będzie słychać zawsze to człowiek spokojniejszy by był no nie ? Trzymam kciuki za wizytęU mnie nudy, nic mnie nie boli żadnych mdłości bo dosłownie nic. Chodzę trenuje na tyle mocno na ile daje radę.
A wizytę umówiłam na wtorek to będzie dokładnie 6t0d mam nadzieję że będzie coś widać i nie będę musiała drugi raz przychodzić, ale będę przy okazji w centrum to od razu pomyślałam że skoczę tak żeby za jednym zamachem wszystko zrobic
[/QUOTE]
Ja wizytę mam 15 listopada pędzie to już ponad 7 tygodni więc myślę że już serduszko będzie.Trzymam kciuki.
Faktycznie w przypadku plamień na czerwono trzeba interweniować.
Ja natomiast przez ostatnich kilka lat plamiłam na tydzień przed okresem na brązowo. Okres za trzy dni a plamień nie ma.
Gdzieś wyczytałam, że ma to związek z niskim poziomem hormonów.
Dziewczyny, kiedy wizytujecie u gina?
Potrzymamy sobie kciukasy.
Jak potwierdzę ciążę testem, to myślę 23 listopada.
U nas nudy większych obiawów oprócz bolących piersi i obrzarstwa nie mam podobnie jak w poprzednich ciążach , jedynie boję się że znowu bardzo przytyje i będę jak wieloryb wyglądała