Myslniczek
Fanka BB :)
U nas 4 i w okolicach piątej powinno sie urodzić [emoji13]Jak tak człowiek na wypłaty przeliczy to wydaje się że to już niedługo u mnie 5 na 6 dzidzia już powinna być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 4 i w okolicach piątej powinno sie urodzić [emoji13]Jak tak człowiek na wypłaty przeliczy to wydaje się że to już niedługo u mnie 5 na 6 dzidzia już powinna być
Ja 5 nie doczekam bo młody ma być wygabiany w 38tyg czyli drugi tydzień czerwca.Jak tak człowiek na wypłaty przeliczy to wydaje się że to już niedługo u mnie 5 na 6 dzidzia już powinna być
Nie no pięknie [emoji23][emoji23]Mój M trzymał rękę na brzuchu i za chwilę krzyk czułem czułem kopneło u mnie dzisiaj 15t3d co mu będę mówić że to pewnie moje kiszki
Nasz maluch pukał delikatnie znowu ale mój D. Zobaczył ruch . i tak sie ucieszył [emoji13]Mój M trzymał rękę na brzuchu i za chwilę krzyk czułem czułem kopneło u mnie dzisiaj 15t3d co mu będę mówić że to pewnie moje kiszki
Ale się uśmiałam przed snem [emoji23].Mój M trzymał rękę na brzuchu i za chwilę krzyk czułem czułem kopneło u mnie dzisiaj 15t3d co mu będę mówić że to pewnie moje kiszki
Daj znać [emoji4] ja może też sie przejdę jak D. Bedzie spał po nocceAle się uśmiałam przed snem [emoji23].
Ja jutro mam postanowienie wybrać się na ciuchland zobaczymy czy coś upoluję
Ja cały czas mówię sobie że poczekam do półówkowych ale nie wychodzi mi to [emoji13]Ja sobie powiedziałam że po połówkowych 15 marca też rozpoczynam polowania bo później się zdziwie z wydatkami bo startuje od zera
A ja się wybieram na bal przebierańców w najbliższym czasie i będę... Ciężarną zakonnicą