reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ahahhahaha to rozpuszczanie mogłoby być na temat gdyby nadal były upały :D Margana ogarnia jeszcze pewnie słownik w nowym telefonie ;)

Witaj! U mnie dokładnie taka sama różnica wieku- 8 lat między chłopakami :) I tez karmie piersią- wczoraj młody był tak zmęczony po kolce ze nie jadł 6 h a teraz właśnie je po 2.5h, uważam ze najlepiej obserwowacdziecko...

Miłej soboty mamy i pamiętajcie: Zobacz załącznik 891894
Haha, no dokładnie z tym slownikiem[emoji23]

reklama
Witaj i rozpuść sie[emoji4] Też jesteś lipcowka? Kiedy urodziłas? Masz córeczkę czy synka?
Haha tak te słowniki w telefonach tworzą własne historie :-D
Co do pediatry to w okolicy nie ma żadnego dobrego godnego polecenia, dowiedziałam się że jedyny dobry jest około 40km w jedną stronę zastanawiam się nad zmianą bo lekarz odchudzający noworodka chyba pomylił się z powołaniem. Czasami trzeba zaufać własnej intuicji :D Wasze maluszki też mają problem z sucha skora? Mój ma sucha buzie, uszka i głowke po tych upalach potowki zeszły ale problem suchej skóry się pojawił :baffled:

Ahahhahaha to rozpuszczanie mogłoby być na temat gdyby nadal były upały :D Margana ogarnia jeszcze pewnie słownik w nowym telefonie ;)

Witaj! U mnie dokładnie taka sama różnica wieku- 8 lat między chłopakami :) I tez karmie piersią- wczoraj młody był tak zmęczony po kolce ze nie jadł 6 h a teraz właśnie je po 2.5h, uważam ze najlepiej obserwowacdziecko...

Miłej soboty mamy i pamiętajcie: Zobacz załącznik 891894
Mój też od 3 do 5 nie spał i marudził też myślę że brzuszek A nawet wymyśliłam teorię że to na pełnię bo gdy księżyc schował się za linią drzew mały zasnął :rofl2::D

Haha tak te słowniki w telefonach tworzą własne historie :-D
Co do pediatry to w okolicy nie ma żadnego dobrego godnego polecenia, dowiedziałam się że jedyny dobry jest około 40km w jedną stronę zastanawiam się nad zmianą bo lekarz odchudzający noworodka chyba pomylił się z powołaniem. Czasami trzeba zaufać własnej intuicji :D Wasze maluszki też mają problem z sucha skora? Mój ma sucha buzie, uszka i głowke po tych upalach potowki zeszły ale problem suchej skóry się pojawił :baffled:
A to nie ciemieniucha? Moja ogólnie ma ładną skórę, a kilka dni temu zrobiła się taka sucha przy braciach i na główce. Smaruje preparatem na ciemieniuche.

A to nie ciemieniucha? Moja ogólnie ma ładną skórę, a kilka dni temu zrobiła się taka sucha przy braciach i na główce. Smaruje preparatem na ciemieniuche.
Czekam aż mama przywiezie mi emolium może to pomoże mieszkam w Niemczech i nie ma tej emulsji a podobno jest bardzo polecana. Teraz smaruje oliwka i wyczesuje delikatnie ale cała skóra głowy jest normalnie sucha między brwiami miał skorupke to posmarowalam oliwka i po kapaniu wytarlam ręcznikiem zeszło jest ok. Przy starszym synu nic takiego nie było. I nie wiem czym smarować buzke takiego maluszka raczej lepiej unikać smarowania twarzy?

Czekam aż mama przywiezie mi emolium może to pomoże mieszkam w Niemczech i nie ma tej emulsji a podobno jest bardzo polecana. Teraz smaruje oliwka i wyczesuje delikatnie ale cała skóra głowy jest normalnie sucha między brwiami miał skorupke to posmarowalam oliwka i po kapaniu wytarlam ręcznikiem zeszło jest ok. Przy starszym synu nic takiego nie było. I nie wiem czym smarować buzke takiego maluszka raczej lepiej unikać smarowania twarzy?
Ja do pielęgnacji urzywam właśnie Emolium. Do kąpieli i do smarowania. Buzie też przesmaruje. Ale to suche to wygląda mi na ciemieniuche, a na to trzeba specjalny preparat, albo właśnie oliwke. Ale to musisz posmarować główkę przed kąpielą, potem umyć i wyczesac.

Witam nowa kolezanke , mamy tu dziewczyny z Niemiec moze poleca jakies prepraty :)
Margana przez twoje "rozpuszczanie" omal nie obudzilam malego smiechem :D
yustme dobre podsumowanie gorszych dni , trzeba sobie to gdzies powiesic ... biorac pod uwage moj chory apetyt chyba na lodowce :(
Wy tez wciaz takie glodne jestescie przy tym kp ?:(

Witam nowa kolezanke , mamy tu dziewczyny z Niemiec moze poleca jakies prepraty :)
Margana przez twoje "rozpuszczanie" omal nie obudzilam malego smiechem :D
yustme dobre podsumowanie gorszych dni , trzeba sobie to gdzies powiesic ... biorac pod uwage moj chory apetyt chyba na lodowce :(
Wy tez wciaz takie glodne jestescie przy tym kp ?:(
Tak! Jestem ciągle głodna a brzuch po cc straszny zwis i w ogóle mam wrażenie że mnie wcale jakoś nie ubywa no ale jak skończę karmić pomyślę o dietach teraz jem i jem i jem oczywiście unikając potraw pikantnych czy też cytrusów...
Próbowałam Was poczytać ale tyyyle tego że nie jestem w stanie przeszłam do pierwszej strony i kilka kolejnych hmm z sentymentem myśląc o początkach mojej ciąży :) potem usg serduszko...potem poznanie płci mój syn miał być dziewczynka do 21tc potem wystawił fujarke haha
Więc które zamieszkują obczyzne jak ja? Póki co kupiłam emulsje Weleda do kąpieli już wczoraj skórka ładniejsza ale tylko od szyji w dół..

Z odchudzaniem to niestety i u mnie masakra ... niby waga stoi od wyjscia ze szpitala ale chyba mi sie ten brzuch porozlewal bo cala gruba i galaretowata :(

reklama
Hej witamy na lipcowkach
Ja tez mam córkę 8 lat a teraz syna i karmie piersia na żądanie nie wyobrażam sobie karmienia
Co 3 godz młody by ryczał nonstop dobrze ze zaufałaś sobie moj w miesiąc na cycu przytył 1,5 kg to dużo ale
Wogole lekarz nie kazał go odchudzać

Do góry