Od wczoraj żadnej poprawy :-(Żeby to jak najszybciej minęło, mię chodzi już o te nieorzespane noce tylko żeby Mała nie cierpiała... Pępek n w nocy odpadł, ale został jeszcze strupek i takie coś żółtego na dole pępka, też tak mialyscie?
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Od wczoraj żadnej poprawy :-(Żeby to jak najszybciej minęło, mię chodzi już o te nieorzespane noce tylko żeby Mała nie cierpiała... Pępek n w nocy odpadł, ale został jeszcze strupek i takie coś żółtego na dole pępka, też tak mialyscie?
Ja po odpadnięciu kikuta psikalam 2x dziennie oceniseptem i patyczkiem
Do uszu wycierałam dookoła w srodku po kilku dniach soe wygoilo
Margana
Tak moze byc. Trzeba dalej ten pepek oczyszczac.Od wczoraj żadnej poprawy :-(Żeby to jak najszybciej minęło, mię chodzi już o te nieorzespane noce tylko żeby Mała nie cierpiała... Pępek n w nocy odpadł, ale został jeszcze strupek i takie coś żółtego na dole pępka, też tak mialyscie?
Czyli jest ok z pępkiem. Ja natomiast mam już dosyć....Te krople raczej nic pomagają Mała nadal płacze a wręcz się drze a jeśli śpi to bardzo niespokojnie. Zastanawiam się czy nie kupić Bobotic forte, wiem że to niby to samo co espumissan ale pediatra nawet powiedziała, że czasami po zmianie preparatu było lepiej. A stosowała, któraś z Was czopki viburcol?
Margana
A jestes pewna, ze to od brzuszka? Z napieciem miesniowym jest wszystko ok?Czyli jest ok z pępkiem. Ja natomiast mam już dosyć....Te krople raczej nic pomagają Mała nadal płacze a wręcz się drze a jeśli śpi to bardzo niespokojnie. Zastanawiam się czy nie kupić Bobotic forte, wiem że to niby to samo co espumissan ale pediatra nawet powiedziała, że czasami po zmianie preparatu było lepiej. A stosowała, któraś z Was czopki viburcol?
Karla88
Z napięciem miesniowym jest wszystko ok, wczoraj mieliśmy wizytę u neurologa dziecięcego. Ale Małej zaczynają schodzić gazy wiec może jednak będzie jakaś poprawa.
Są jeszcze takie rurki pomocne przy kolkach gdzie schodzą gazy windi może spróbuj
Powiem ci tak kolki jak ma to musi je przejść krople, rurki priobiotyki nie likwidują ich tylko zmniejszają czas płaczu
Wydaje mi się ze poprostu musicie to przejść
Załączniki
Yulie
Zaangażowana w BB
Wspolczuje dziewczyny pocieszenie tylko ze jeszcze z jakies 2 miesiace i powinno byc po sprawie. U nas czasami tylko boli brzuszek ale simetikon pomaga.
My natomiast mamy straszny problem ze snem za dnia. Strasznie zmeczony jest, ziewa i zasypia co chwile ale po kilku minutach sie budzi. Czasami po 3 czasami po 10. Oczka jak 5zl. Szkoda mi go, bo ewidentnie zmeczony ale jakos na dluzej zasnac nie moze. Nie placze jak sie budzi nawet, tylko patrzy. Nie wiem co to...
My natomiast mamy straszny problem ze snem za dnia. Strasznie zmeczony jest, ziewa i zasypia co chwile ale po kilku minutach sie budzi. Czasami po 3 czasami po 10. Oczka jak 5zl. Szkoda mi go, bo ewidentnie zmeczony ale jakos na dluzej zasnac nie moze. Nie placze jak sie budzi nawet, tylko patrzy. Nie wiem co to...
Margana
A no to dobrze[emoji5]Z napięciem miesniowym jest wszystko ok, wczoraj mieliśmy wizytę u neurologa dziecięcego. Ale Małej zaczynają schodzić gazy wiec może jednak będzie jakaś poprawa.
reklama
Margana
Moja tez tak ma[emoji53] i starsza tak miala.Wspolczuje dziewczyny pocieszenie tylko ze jeszcze z jakies 2 miesiace i powinno byc po sprawie. U nas czasami tylko boli brzuszek ale simetikon pomaga.
Podziel się: