Uwierz mi, że jak jestem z nim ciągle sama mnie też bolą [emoji14]Fajny grubasek Mnie juz rece boja od dzwigania mojego
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Udało mi się przekonać Mała do smoczka.Sprawdził się firmy lovi. Malutka ma ewidentnie kołki,płacze, pręży się w wieczornych godzinach i robi to jak idą jej baczki. Na poprzedniej wizycie pediatra powiedziała, żeby podawać probiotyk biogaia, jutro mam wizytę i powiem o tych dolegliwościach. Myślicie,że pediatra coś zaradzi?
Raczej nie kolka to kolka
Może pomoc maść majerankowa i masaż brzucha
Espumisan przed każdym karmieniem
Ewentualnie rurki do odgazowania
U nas póki co jeden dzień była kolka i mam nadzieje ze już nie powróci
Yulie
Zaangażowana w BB
poczekajmy az beda mieli kilka lat i nadal bedzie trzeba ich nosic teraz wszystkie mamy starszych dzieciakow siedza i placza ze smiechu z naszego narzekania ;DUwierz mi, że jak jestem z nim ciągle sama mnie też bolą [emoji14]
Maksiowi też daje probiotyk biogaia i do tego rano i wieczorem kropelki bobotic i jest o niebo lepiej espumisan nie działałUdało mi się przekonać Mała do smoczka.Sprawdził się firmy lovi. Malutka ma ewidentnie kołki,płacze, pręży się w wieczornych godzinach i robi to jak idą jej baczki. Na poprzedniej wizycie pediatra powiedziała, żeby podawać probiotyk biogaia, jutro mam wizytę i powiem o tych dolegliwościach. Myślicie,że pediatra coś zaradzi?
Smoczki też mamy lovi nuk mu nie podeszły
Margana
Probiotyk i espumisan pomoga na gazy. Ale na prawdziwa kolke nic nie pomoze. Trzeba przrtrwac.Udało mi się przekonać Mała do smoczka.Sprawdził się firmy lovi. Malutka ma ewidentnie kołki,płacze, pręży się w wieczornych godzinach i robi to jak idą jej baczki. Na poprzedniej wizycie pediatra powiedziała, żeby podawać probiotyk biogaia, jutro mam wizytę i powiem o tych dolegliwościach. Myślicie,że pediatra coś zaradzi?
Margana
Ale espumisan i bobotic to dokladnie to samo. Moze kwestia dzialania w dawkowaniu[emoji53]Maksiowi też daje probiotyk biogaia i do tego rano i wieczorem kropelki bobotic i jest o niebo lepiej espumisan nie działał
Smoczki też mamy lovi nuk mu nie podeszły
Dokładnie. Inna dawka. I inne składniki pomocnicze więc nie do końca to samo skoro pomaga i się nie drzeAle espumisan i bobotic to dokladnie to samo. Moze kwestia dzialania w dawkowaniu[emoji53]
Zobaczę co pediatra jutro powie. Zauważyłam, że jak dałam smoczek to Mała rzadziej je i o wiele krócej . Dziś musiałam ściągnąć pokarm bo pierś prawa zrobiła się twarda. Budzicie swoje Maluchy na karmienie co 3h?A powiedzcie mi jak powinna wyglądać sprawa z kupkami?Wczoraj Mała zrobiła ich z osiem a dzisiaj tylko dwie.
Zobaczę co pediatra jutro powie. Zauważyłam, że jak dałam smoczek to Mała rzadziej je i o wiele krócej . Dziś musiałam ściągnąć pokarm bo pierś prawa zrobiła się twarda. Budzicie swoje Maluchy na karmienie co 3h?A powiedzcie mi jak powinna wyglądać sprawa z kupkami?Wczoraj Mała zrobiła ich z osiem a dzisiaj tylko dwie.
Ja absolutnie nie budzę-nie wierze ze głód ni obudzi dzieciaczków a przez wybudzanie nie naucza się spać dłużej...
Ja daje na kolki bobotic i niestey średnio pomaga :/ wczoraj była kolka ze 2h, dzisiaj 30-40 min, ale tez była i zdążyłam się spocić jak szczur... tak mi szkoda takiego maluszka
reklama
Margana
Ale te dodatkowe skladniki nie maja dzialania na konkretny problem, tylko substancja czynna. Chyba, ze dziecku nie sluzy jakis skladnik didatkowy, to ewentualnie w ta strone[emoji6]Dokładnie. Inna dawka. I inne składniki pomocnicze więc nie do końca to samo skoro pomaga i się nie drze
Podziel się: