Margana
Fanka BB :)
U mnie w przychodni jest 5w1A jest 5w1???? Bo mi powiedzieli ze nie jest już dostępna tylko 6w1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w przychodni jest 5w1A jest 5w1???? Bo mi powiedzieli ze nie jest już dostępna tylko 6w1
Ja od kwietnia nie miałam spodni na sobie [emoji16] codziennie sukienka... Choć kilka dni teraz miałam spidnium z krótkimi spodenkamiNo ja sie kleju pozbylam, ale mam problem bo nie mam sie w co ubrac[emoji53] Te spodnie ktore w ciazy nosilam bez zapinania uwieraja mnie w rane[emoji20]
U mnie po sn to samoJa 3 tygodnie po cc jestem i tak samo praktycznie cały dzień czysto od kilku dni
Mam Kochana dokładnie to samo wczoraj spała tylko w nocy i 2h na moim brzuchu, ale tylko dlatego, że brzuszek ja bolał to było mi jej szkoda... Ciągle jest na cycu a wieczorem wypija wszystko co mam plus butleNie wiem, czy u ktorejs z was podobnie ale ja jestem wrakiem człowieka. Moja mała w ogóle nie spi i chce byc tylko na rękach, sporo marudzi a wieczorem są zawsze kolki. Do tego nie mam ciągle zbyt dużo pokarmu i muszę ja dopychac butla. Ogólnie jest ciągła walka i w ogóle mnie to macierzyństwo nie cieszy, za to ryczę codziennie. Przez te upały siedze ciągle w domu a wieczorem jak są kolki to tez nie mogę wyjść. Czuję się jak w wiezieniu
Ja nie moge sukienki nosic bo mi sie uda odparzaja[emoji20]Ja od kwietnia nie miałam spodni na sobie [emoji16] codziennie sukienka... Choć kilka dni teraz miałam spidnium z krótkimi spodenkami
Znam ten ból... Miałam ten problem aż do poroduJa nie moge sukienki nosic bo mi sie uda odparzaja[emoji20]
Cześć, jako ze od początku mialam być lipcowka to się tu pochwalę. Moj Syn w końcu postanowil sie ewakulowac z brzucha odbylo się bez wywolywania i pierwsza doba razem juz za nami.
Jasio, 2950g 51 cm pozdrawiamy!Zobacz załącznik 885418