Margana
Fanka BB :)
Co to znaczy przepalil?Mała piję mm bo mi sie pokarm przepalił i kazali dawać herbatkę albo wodę między kamieniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to znaczy przepalil?Mała piję mm bo mi sie pokarm przepalił i kazali dawać herbatkę albo wodę między kamieniem
Piersia nie mozna przekarmic. Mm juz tak, dkatego trzeba uwazac.Nie wydaje mi sie ze można przekarmic dziecko. Moja tez tak miała i położna mówiła ze to skok rozwojowy i skoro jest głodna to zeby karmić.
Ja dawalam corce 1x5krIle kropelek stosujesz? ,ja to dawałam synkowi ale już nie pamiętam chyba 2x po 3 kropelki
Naprawde? Nie wiedziałam, sorry jesli namieszałam.Piersia nie mozna przekarmic. Mm juz tak, dkatego trzeba uwazac.
Tak, bo pokarm kobiecy jest w 100% trawiony, a mm juz nie i sie odklada.Naprawde? Nie wiedziałam, sorry jesli namieszałam.
My dajemy raz 3 kropelki
Wg mnie piersią jak ktoś ma dużo też można przekarmić
W sensie takim, ze dziecko zje za duzo na raz i brzuszek boli to to tak. Ale ten pokarm trawi sie w 100% inie odklada tak jak mm.My dajemy raz 3 kropelki
Wg mnie piersią jak ktoś ma dużo też można przekarmić
Dokladnie.Myśle, ze Karmiąc piersią na żądanie nie da się przekarmić malucha. Dziecko samo decyduje, jak często i ile zjada, a zjada dokładnie tyle, ile potrzebuje.
Dzięki za wyjaśnienie bo mama mi truła tyłek żeby mu częściej niż co 2 godziny nie dawać bo go przekarmię. A teraz przy upale chce się Małemu chyba pić temu chce częściej do cyca
Dokladnie. Jak ssie krotko to tylko pije. To tak jak by wode dac dziecku na mm.Dzięki za wyjaśnienie bo mama mi truła tyłek żeby mu częściej niż co 2 godziny nie dawać bo go przekarmię. A teraz przy upale chce się Małemu chyba pić temu chce częściej do cyca