Moja panna 3260g i 52cm Zobacz załącznik 880617
Cudownie, gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nic nie zrobiłam samo mnie wzięło Nie mogę uwierzyć we własne szczęście bo byłam pewna że będę się bujac do sierpnia@nagini84 gratulacje! I zazdroszcze miałyśmy ten sam termin na samym końcu a ja się dalej kulam... Dziś w nocy miałam bardzo bolesne skurcze co 5 min po godzinie się pannie odwidzialo.... Zdradz co zrobiłaś że jesteś już po
No to zazdroszczę! Z synem 37t6d a teraz zaczęty 40ty tydzień no masakra...Właśnie nic nie zrobiłam samo mnie wzięło Nie mogę uwierzyć we własne szczęście bo byłam pewna że będę się bujac do sierpnia
Hej, dziewczyny jak przyspieszyć laktację? Prawie w ogóle pokarmu nie mam
Mam nadzieje ze i u mnie tak będzie bo się martwię bardzo, Mikołaj dzisiaj tylko raz kupkę zrobił i nic więcej, boje się ze to moja wina przez tą bardzo małą ilość siary. Jeszcze do tego ma problem ze złapaniem sutkaPokarm gdzieś w 3 dobie jest narazie siara ci będzie leciec lub bardzo mało pokarmu mi nawał przyszedł w 4 dobie a dziś to już mam tyle ze aż odciągać musze dodatkowo
Dołączam się do pytania.Dziewczyny tego maltanu nie trzeba zmywac przed karmieniem?
Mam nadzieje ze i u mnie tak będzie bo się martwię bardzo, Mikołaj dzisiaj tylko raz kupkę zrobił i nic więcej, boje się ze to moja wina przez tą bardzo małą ilość siary. Jeszcze do tego ma problem ze złapaniem sutka