Ja pierwsze nakładki też miałam takie, co nie pasują. Laktacyjna mi poleciła inne i jest o niebo lepiej a przede wszystkim brodawki nie bolą. Spróbuj innych możeBola mnie brodawki podczas karmienia i sa bardzo podraznione. Po dwoch karmieniach juz nie jestem w stanie przystawiac z bolu[emoji20] A poza tym czuje taki okropny przeszywajacy bol na calej piersi w czasie naplywania mleka. I to sie pojawia w trakcie karmienie i pomiedzy karmieniami.
Probowalam nakladek, ale nic nie daly. Laktacyjna w szpitalu polecila mi sprobowac innych nakladek, bo te co mam sa ponoc zle. No i sie zastanawiam czy warto wydawac kase. Czy to sie w ogole uda?
reklama
Margana
Fanka BB :)
A jakie Ci polecila? Z medeli?Ja pierwsze nakładki też miałam takie, co nie pasują. Laktacyjna mi poleciła inne i jest o niebo lepiej a przede wszystkim brodawki nie bolą. Spróbuj innych może
Tak, rozm mA jakie Ci polecila? Z medeli?
Wcześniej mialam avent i mi nie pasowały
mi przy starszakach ani wody nie odplynely ani czopa nie bylo tylko skurczeMoze tak byc kazdy ma inny organizm nie wzoruj sie na moim bo moj jest popierdzielony w pierwszej ciazy poszly mi wody i nie pamietam zadnego czopa np
niemamco
Czy wasze dzieci tez urządzają maratony na cycu? Moja od tygodnia popludniami je przez 4/5 godz co ja odłożę to płacze/wrzeszczy. Dziś juz jest na cycu od 3 godz i końca nie widać!
Smoczek nie pomaga, wypluwa go od razu.
Każdy mowi ze to minie, ale ona czasem po prostu wisi na cycu, nie jest głodna i ma czysta pieluszkę.
Każdy mowi ze to minie, ale ona czasem po prostu wisi na cycu, nie jest głodna i ma czysta pieluszkę.
Ostatnia edycja:
Margana
I fatycznie te z medeli lepsze? Bo mi tez polecila wlasnie te tylko s. A mam z tommee tippeeTak, rozm m
Wcześniej mialam avent i mi nie pasowały
Margana
Ja bym umarla z bolu[emoji53] Ledwo daje rade 20-30 min karmic, az sie zwijam z bolu[emoji20]Czy wasze dzieci tez urządzają maratony na cycu? Moja od tygodnia popludniami je przez 4/5 godz co ja odłożę to płacze/wrzeszczy. Dziś juz jest na cycu od 3 godz i końca nie widać!
Na szczescie moja je i z cyca i z butli i smoka tez ciumka.
malina_11
U mnie nakładki się sprawdziły. Przez nawał pokarmu moje brodawki zrobiły się płaskie a wcześniej już jakieś bardzo wystające nie były także mnie ratują [emoji6]Bola mnie brodawki podczas karmienia i sa bardzo podraznione. Po dwoch karmieniach juz nie jestem w stanie przystawiac z bolu[emoji20] A poza tym czuje taki okropny przeszywajacy bol na calej piersi w czasie naplywania mleka. I to sie pojawia w trakcie karmienie i pomiedzy karmieniami.
Probowalam nakladek, ale nic nie daly. Laktacyjna w szpitalu polecila mi sprobowac innych nakladek, bo te co mam sa ponoc zle. No i sie zastanawiam czy warto wydawac kase. Czy to sie w ogole uda?
ania081991
Aktywna w BB
Czy wasze dzieci tez urządzają maratony na cycu? Moja od tygodnia popludniami je przez 4/5 godz co ja odłożę to płacze/wrzeszczy. Dziś juz jest na cycu od 3 godz i końca nie widać!
U mnie odwrotnie, muszę go karmić co 2 godz bo strasznie traci na wadzę i jest dramat bo nie chce jeść, 10 min przy cycku i koniec, smoka jak zassie to nie da się wyjąć, ewentualnie butle ale to na śpiocha.
reklama
ani_anita
Mój starszak tak robił, młody też już powoli zaczyna.Czy wasze dzieci tez urządzają maratony na cycu? Moja od tygodnia popludniami je przez 4/5 godz co ja odłożę to płacze/wrzeszczy. Dziś juz jest na cycu od 3 godz i końca nie widać!
Podziel się: