Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mama przywiozła mi te saszetki na początku faktycznie coś tam pomagalo, ale teraz już nic i tak susza w piersiach :/...Wykropkowalo mi[emoji53] F.e.m.a.l.t.i.k.e.r
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama przywiozła mi te saszetki na początku faktycznie coś tam pomagalo, ale teraz już nic i tak susza w piersiach :/...Wykropkowalo mi[emoji53] F.e.m.a.l.t.i.k.e.r
A moje są ogromne napięte bolące i nie mogę się tego pozbyć.. Sutki się zrobiły płaskie i mała nie ma z tego pożytku a laktator też ledwo ciągnie.. Chyba mi się tam wszystko pozatykało...Chętnie oddam swój bo jak z cysterny nawala mi hehe[emoji6]
Ja dziś wychodzę. Jak ktoś raczy dziecku wypis wypisać , bo lenia mają wszyscy. Wczoraj mały miał za duży ubytek wagi a dziś 100g w górę i wychodzimy.Wychodzimy dzisiaj do domu jupiii
Oj, nie masz juz nic?Mama przywiozła mi te saszetki na początku faktycznie coś tam pomagalo, ale teraz już nic i tak susza w piersiach :/...
NieOj, nie masz juz nic?
Bidulka[emoji20] Moze idz gdzies do poradni laktacyjnej? Bo zaraz Ci sie zrobi stan zapalny.A moje są ogromne napięte bolące i nie mogę się tego pozbyć.. Sutki się zrobiły płaskie i mała nie ma z tego pożytku a laktator też ledwo ciągnie.. Chyba mi się tam wszystko pozatykało...
Super!Ja dziś wychodzę. Jak ktoś raczy dziecku wypis wypisać , bo lenia mają wszyscy. Wczoraj mały miał za duży ubytek wagi a dziś 100g w górę i wychodzimy.
NoKurna Ty tez?? Jakies fatum z tym karmieniem...
Ja brałam dwie saszetki poprzednio, potem kupiłam słoik ekstraktu ze słodu jęczmiennego, wydaje mi się, że pomagało, jak mieliśmy kryzys laktacyjny w 3 mcu.Wykropkowalo mi[emoji53] F.e.m.a.l.t.i.k.e.r
Ja chyba tez sie skusze. Ciekawe czy drogie to.Ja nie ale dzisiaj kupie. Lapie sie wszystkiego juz...