zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
O to Ci psikusa zrobil[emoji1]Hej, ja dzisiaj miałam wizytę, nie zapowiada się na to, żeby Mikołaj prędko wyszedł, a do tego mój opadnięty brzuch podniósł się!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to Ci psikusa zrobil[emoji1]Hej, ja dzisiaj miałam wizytę, nie zapowiada się na to, żeby Mikołaj prędko wyszedł, a do tego mój opadnięty brzuch podniósł się!!!
U nas są niebieskie i rozowe pudełka. Jeden z oddzialu noworodkowego, drugi z poporodowego czy jakoś tak. Duzo fajnych testerów i gazetek
Ostatnio przy okazji ktg dostalam kilka roznych testerow, np wkladki laktacyjne z jakims chlodzacym zelem na podraznione brodawki w srodku. Ciekawe jak się sprawdza.
Ogolnie mam pytanie. Ile czasu spedzilyscie na trakcie porodowym zaraz po urodzeniu zanim Was przewiezli na sale poporodowa czy jak to sie tam nazywa?
Nie jestem pewna ale chyba musi jakis czas minac zanim przewioza tak?
Haha czyli Mikołaj chciał się ewakuować, ale zmienił zdanie A tak serio to nie ma reguły. Może Cię złapać w każdej chwili. Ja na ostatniej wizycie usłyszałam, że kolejnej raczej nie doczekam, a tu zostały 3 dni i nic się nie zapowiada.Hej, ja dzisiaj miałam wizytę, nie zapowiada się na to, żeby Mikołaj prędko wyszedł, a do tego mój opadnięty brzuch podniósł się!!!
Jasne, że pamiętamy W takim razie trzymam mocno kciuki za noc poślubną Mam nadzieję, że się nam pochwalisz.Siemka dziewczyny pamięta mnie ktoś? Pewnie już większośc z Was rozpakowana....a ja mam dzisiaj gorszy nastrój bo na dzisiaj miałam termin....no ale może kiedyś się uda. Ślub za miesiac i po cichu liczę na miły prezent od M w noc poślubna, bo akurat wtedy powinnam miec płodne. Ostatnie 3 czy 4 cykle jak w zegarku co 28 dni ale ten cykl odpuszczamy. Za to jak w noc poślubną się nie uda to zawieszamy dzialania na półtora roku....także ten....
Gratuluję rozpakowanym pięknych maluszków i cierpliwości dla tych które jeszcze czekają.
To trzymamy kciuki za noc poślubną!Siemka dziewczyny pamięta mnie ktoś? Pewnie już większośc z Was rozpakowana....a ja mam dzisiaj gorszy nastrój bo na dzisiaj miałam termin....no ale może kiedyś się uda. Ślub za miesiac i po cichu liczę na miły prezent od M w noc poślubna, bo akurat wtedy powinnam miec płodne. Ostatnie 3 czy 4 cykle jak w zegarku co 28 dni ale ten cykl odpuszczamy. Za to jak w noc poślubną się nie uda to zawieszamy dzialania na półtora roku....także ten....
Gratuluję rozpakowanym pięknych maluszków i cierpliwości dla tych które jeszcze czekają.
Gin mi powiedziała, żebym dużo sexu z mężem uprawiała, ale mój brzuch jest taki wielki, że jest mi ciężko bardzo podczas stosunku To ja trzymam kciuki, żeby Ciebie jeszcze przed wizytą złapało a Ty trzymaj za mnie, żeby mnie w czwartek złapało!Haha czyli Mikołaj chciał się ewakuować, ale zmienił zdanie A tak serio to nie ma reguły. Może Cię złapać w każdej chwili. Ja na ostatniej wizycie usłyszałam, że kolejnej raczej nie doczekam, a tu zostały 3 dni i nic się nie zapowiada.
U mnie 30-40ml. Nie chce byc wiecej[emoji53]Przystawiam ale i tak musze dokarmiac, pol godziny pompowania laktatorem i jestem w stanie tylko 50ml sciagnac a mala nie umie jakos super efektywnie ssac..
No mnie tez[emoji20] I to jeszcze drugi raz to samo[emoji53] A niby taka natura.Kur...a denerwuje mnie to ze czlowiek chce karmic i nie moze..
Witaj. Fajnie, ze sie odezwalas. Wierze, ze Ci dzis trudno. Trzymaj sie jakos.Siemka dziewczyny pamięta mnie ktoś? Pewnie już większośc z Was rozpakowana....a ja mam dzisiaj gorszy nastrój bo na dzisiaj miałam termin....no ale może kiedyś się uda. Ślub za miesiac i po cichu liczę na miły prezent od M w noc poślubna, bo akurat wtedy powinnam miec płodne. Ostatnie 3 czy 4 cykle jak w zegarku co 28 dni ale ten cykl odpuszczamy. Za to jak w noc poślubną się nie uda to zawieszamy dzialania na półtora roku....także ten....