Będzie dobrze kochana już niedługo zobaczysz swojego maluszka <3 trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładkoJa już leżę na oddziale
Mały w kanale bardzo nisko
Waga wychodzi 3400 orientacyjnie
Ale nie mam wogole prawie wod
Czekam na testy czy faktycznie jeżeli tak to dziś wywołują i nie czekają na nic jeżeli się okaże ze to Antoś je sobie wypił to chyba jutro ale to będę wiedzieć dokładnie po rozmowie z ordynatorem i położna
Zdążyłam się już popłakać z nerwow i strachu
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Będzie dobrze kochana już niedługo zobaczysz swojego maluszka <3 trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko
Marika ciebie jak oxy podali mialas rozwarcie a szyjkę tez mialas calkowice już zgładzona czy jeszcze trzymała ??
Jak podawali mi oxy miałam 3/4 cm rozwarcia i brak szyjki ale 5,5h minęło zanim doszło do 10 cm..Marika ciebie jak oxy podali mialas rozwarcie a szyjkę tez mialas calkowice już zgładzona czy jeszcze trzymała ??
Karla88
Jak podawali mi oxy miałam 3/4 cm rozwarcia i brak szyjki ale 5,5h minęło zanim doszło do 10 cm..
Ja mam 3/4 cm rozwarcia ale szyjka jeszcze trzyma troszkę .. i teraz nie wiem jak oxy na to reaguje ..
Daj znać co zadecydująJa mam 3/4 cm rozwarcia ale szyjka jeszcze trzyma troszkę .. i teraz nie wiem jak oxy na to reaguje ..
Margana
Karla trzymaj sie tam dzielnie! Na pewno dzis lub jutro zobaczysz malego. A rozwarcie wieksze?Ja już leżę na oddziale
Mały w kanale bardzo nisko
Waga wychodzi 3400 orientacyjnie
Ale nie mam wogole prawie wod
Czekam na testy czy faktycznie jeżeli tak to dziś wywołują i nie czekają na nic jeżeli się okaże ze to Antoś je sobie wypił to chyba jutro ale to będę wiedzieć dokładnie po rozmowie z ordynatorem i położna
Zdążyłam się już popłakać z nerwow i strachu
Margana
Ja mialam 2 cm i po oxy w 4 godz poszlo.Ja mam 3/4 cm rozwarcia ale szyjka jeszcze trzyma troszkę .. i teraz nie wiem jak oxy na to reaguje ..
Karla88
Ja mialam 2 cm i po oxy w 4 godz poszlo.
A szyjkę mialas już zgładzona czy jeszcze coś trzymało ??
G
gosc12
Gość
.
reklama
Margana
No wlasnie nie pamietam, ale chyba zgladzona, bo jak mialam zdejmowany pessar to juz prawie spadl sam.A szyjkę mialas już zgładzona czy jeszcze coś trzymało ??
Podziel się: