ja chyba poprosze najpierw zeby malemu zrobili badanie krwi i crp i dopiero szczepienia.chociaz wolalabym jakus indywidualny kalendarz szczepien poprzesuwac i nie wszystko na raz.i mam watpliwosci co do kropli do oczu na kile.czasami po tym zatykaja sie kanaliki łzowe i odtykaja wielka igla .sasiadka tak miala z synkiem
No właśnie... muszę wypytać o to wszystko.
Dziewczyny a mam pytanie odnośnie kosmetyków dla dzieci? Co kupowałyście?
Mam tylko emolium do kąpieni, bepanten i octenisept do pępuszka, coś więcej potrzeba? Kupowałyście jakieś kremy z filtrem na wyjścia na spacer?
Ja mam sudocrem, bepanthen, HIPP do kąpieli i smarowania, sól fizjologiczną do przemywania... octanisept i gaziki ofc też... chyba to wszystko z kosmetyków.
Hej kochane[emoji5] jak się czujecie? Któraś dziś ma zamiar się rozpakować? My dziś wybraliśmy się na długi spacer [emoji18] poszłam do znajomej, wyskakałam się z jej młodą na trampolinie [emoji1] mam tyle energii, że aż w szoku jestem. Jutro ostatnia wizyta u lekarza, termin na sobotę. Wczoraj zaczęłam się troszkę stresować i jeszcze raz studiowałam czy wszystko spakowałam do torby [emoji18] no ale nic, w razie czego będę kogoś prosić żeby mi dostarczył. K wraca jednak z trasy w piątek i to mnie trochę stresuje. Z tego wszystkiego pojechałam do Rossmana na małe zakupy i od razu humor lepszy [emoji1] miłego wieczorku i trzymam kciuki za przyszłe mamuśki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja pierdziu, trampolina??? Zwariowałaś matka Ale skoro musiałaś jakoś rozładować energię.... Ciekawe co lokator w brzuchu sobie myślał