reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

kupujecie specjalny płyn do mycia butelek czy będziecie w normalnym myć?

Ile paczek mokrych chusteczek bierzecie do szpitala?

Ile sztuk pampersów bierzecie do szpitala?
Mam spakowana paczkę pampersow 22 sztuki, paczkę chusteczek plus jedna taką ma gdzie jest tylko 15 sztuk a płynu do mycia butelek nie kupuje.
Marika super! Zazdroszczę, Ty już masz swojego skarba a ja dalej czekam...

reklama
Witam się ze szpitala. Strasznie długo zeszło z przyjęciem ale nie ma miejsc na patologii. Do jutra muszę leżeć na korytarzu chyba ze pójdę na porodowke bo skurcze mi sie piszą dość mocne ale szyjka jeszcze mało rozwarta i jeszcze długa choc ordynator nie powiedzial ile .
gdzie jestes w szpitalu ze tak pelno

Płynu nie kupuje
Jedna paczka chusteczek
Jedna paczka pampersow w razie czego Łukasz dowiezie ja nie chce iść z waliza do szpitala

Witam się ze szpitala. Strasznie długo zeszło z przyjęciem ale nie ma miejsc na patologii. Do jutra muszę leżeć na korytarzu chyba ze pójdę na porodowke bo skurcze mi sie piszą dość mocne ale szyjka jeszcze mało rozwarta i jeszcze długa choc ordynator nie powiedzial ile .

Trzymam kciuki

Ja już po wizycie mały w kanale szyjka 1,5 cm miekka rozwiera się mam bardzo dużo śluzu mlecznego zbitego on powoduje rozwarcie lekarz mnie tak zbadał ze czuje jakby mi miało wszystko wypaść
W środę jadę do szpitala do mojej poloznej

Mały ma 2700g z wymiarów główki brzuszka identycznie jak córka miała aż sobie sprawdziłam
Dziś ost zakupy, jutro jeszcze musze domknąć kilka rzeczy i w środę mogę jechac mam nadzieje ze do końca tyg będzie po wszystkim chyba ze syn będzie uparty jak córka [emoji23]

Płynu nie kupuję, w sumie butelki też nie... Mam jedną malutką z aventu, którą dostałam gdzieś jako gratis...
Pieluszek mam 1 paczkę, w razie czego mąż kupi, chusteczek mam 1 zestaw 40sztuk i myjkę bambusową (taką 10x10, wielorazowego użytku)

Niektórych trzymają bez powodu, a potem ciężarne na korytarzu leżą..
Trzymam kciuki za szybki rozwój sytuacji [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
brzuch mi tak dziś faluje, że masakra. Niuniek chyba meksykańską falę tam robi [emoji6]

to spakuje jedną paczkę pampersów i mokrych chusteczek [emoji4]

@Karla88 u mnie też tyle śluzu, że jakiś dramat...

I właśnie pytałam o ten śluz bo przy corce czop mi nie wypadł wiec nie wiem jak wyglada
Ja mam teraz bardzo gesty mleczny biały zbity i do tego mokro powoedzial ze taki śluz powoduje skracanie szyjki i rozwieranie
Może być tez w kolorze żółtym

Były noe swędzi i brzydko pachnie wtedy to infekcja

Do góry