Agatka29
Fanka BB :)
A co się działo że trafiłaś do szpitala ?Marika nie dołuj sie, ja właśnie dołączyłam do Ciebie na oddział i też mi to nie leży ale co zrobić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co się działo że trafiłaś do szpitala ?Marika nie dołuj sie, ja właśnie dołączyłam do Ciebie na oddział i też mi to nie leży ale co zrobić...
No nieźle ,ciekawe ,zachętą zeby przyjść do sklepu to cos się jeszcze dokupipodzielę się z Wami pewnym absurdem. Dzwoniłam przed chwila do sklepu gdzie mamy zamówiony wózek w sprawie stojaka do wanienki. U nich stacjonarnie kosztuje 69zł a online 57, ale pan mi doradził żeby zamówiła przez internet z odbiorem w sklepie wtedy 57
Wow 37tc, gratulacje[emoji3]Hej
Gratulacje dobrych wiadomości z wizyt @Jola92 już niezły pulpecik z synka
@SzczęśliwaCiężarna super że wszystko dobrze i faktycznie aktywna jesteś ,ale proszę mi się nie przemęczać !
A ja się witam w 37 tyg huraaa !! Jeszcze tydzień i niech się dzieje
Chociaż czuje się coraz gorzej ;/ i brzuch mi opadł na wizycie dwa tyg temu miałam na dwa palce pod żebrami a teraz na trzy ,lekarz stwierdził że to już na tym etapie normalne
Dziewczynki szpitalne może dziś dowiecie się czegoś konkretnego i was wypuszcza !!! Trzymam kciuki
Gratuluje 35tc[emoji3] Tez juz coraz blizej!Czesc dziewczyny[emoji5] a ja sie witam w 35 tygodniu rozpoczetym[emoji5] gratuluje udanych wizyt I trzymam kciuki za dzisiejsze[emoji5]
Ojej, oby mlodemu nic sie nie rozwinelo!Dzień dobry...!
No tak, niestety... ale dobre i to chociaż jak nie urok, to sraczka- młody od rana jakiś dziwny, mówi że mu niedobrze.... więc został w domu. A dzisiaj mamy trochę rzeczy do ogarnięcia znowu- umowa ze szpitalem i uzgodnienie konkretów co do obiadu weselnego..
U mnie 33 tc skończony... to u mnie będzie się dopiero końcówka ciągnęła
Super, ze ktg ok! Oby sie synus jeszcze raz zdecydowal obrocic!hej,
Nikoś na KTG pięknie współpracował położna pochwaliła powiedziała, że super wyglądam i w ogóle . Waga się uspokoiła bo za 3tyg 700 gram, ciśnienie idealne. 1990 gram Nikoś się znów obrócił. Lekarka mówi, że ma 4 tygodnie żeby się obrócić, a jak nie to w 36 skierowanie na cc wypisuje.
Ja tez mam duzo wydzieliny, a lekarz jak badal powiedzial, ze malo[emoji6] Wiec to chyba normalne[emoji5]ostatnio ma nawał śluzu, że aż się martwię. Wy też tak dużo macie śluzu?
Wczoraj powiedziałam lekarce o tych żyłkach, bez oglądania przepisała cyclo 3 fort i zastanawiam się czy już kupować czy się wstrzymać do następnej środy jak pójdę do gin prywatnie na sprawdzenie szyjki i badanie?
A mi dni leca jak szalone... Czasu usiąść czasem nie mam... A jeszcze przede mną tyyyyle roboty... Czyje, że jak po porodzie poloza mnie w szpitalu to będę się czula jak na wspanialych wakacjach all inclusive [emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny już mi.się strasznie ciągnie do treninu już czekam tylko.na.koniec czerwca
Oj karla, moze jeszcze nagle szybka akcja sie rozwinie w 38tc[emoji6] Tego Ci zycze!Ja już po wizycie
Szyjka 3 cm lekko miekka ale zamknięta mały wysoko wiec moj plan zawładnięcia światem i dzieckiem po 37 tyg właśnie legł w gruzach lekarz powiedział ze raczej trzymać się terminu dopóki dziecko nie jest nisko i nie naciska na szyjkę to mogę pomarzyć o szybszy porodzie
Ja się zabijeeee ja już czuje ze będzie jak przy corce
Marika między nami jest tydzień różnicy moj mały ma 2185 g a ja zakładałam 2500g woec widzisz tez malutki ale wymiarowi wszystko Ok i lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze woec ty tez się nie stresuj w porównaniu z innymi mamami tu na forum to moj jest najmniejszy