malina_11
Fanka BB :)
No właśnie i ja jutro będę miałaMi jutro będzie pobierać tez się zastanawiam ile kosztuje i ile się czeka na wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie i ja jutro będę miałaMi jutro będzie pobierać tez się zastanawiam ile kosztuje i ile się czeka na wynik
Ja mialam, ale na nfz.Kochane miałyście już pobierany wymaz gbs?? Ile płaciłyście?
Wynik mialam jakos po trzech dnuach chyba.Mi jutro będzie pobierać tez się zastanawiam ile kosztuje i ile się czeka na wynik
Zaraz sprawdze czy jest w cenniku diagnostyki.No właśnie i ja jutro będę miała
Miałam, ale w ramach luxmed, więc nie wiem ile kosztuje...Kochane miałyście już pobierany wymaz gbs?? Ile płaciłyście?
Ciekawe czy jak lekarze pobierają to sobie jeszcze doliczaja coś [emoji23]@malina_11 w diagnostyce 38zl.
No ciekawe[emoji6] W punkcie pobran za pobranie 11zl. No ale tu i tak placisz za wizyte, wiec teoretycznie nie powinien[emoji6]Ciekawe czy jak lekarze pobierają to sobie jeszcze doliczaja coś [emoji23]
No to przekonam się jutro, dzięki wielkieNo ciekawe[emoji6] W punkcie pobran za pobranie 11zl. No ale tu i tak placisz za wizyte, wiec teoretycznie nie powinien[emoji6]
Ja odebrałam dziś wynik. Nie wiem, ile kosztuje, bo mam w ramach abonamentu. Na wynik czeka się ok. 3 dni jeśli nic nie wychoduja. Jeśli wycofują to wtedy ok 7-10 dni. Tak mi mówiła dziś położna.Mi jutro będzie pobierać tez się zastanawiam ile kosztuje i ile się czeka na wynik