reklama
Ogólnie dobrze. Większość czasu leżę bo terudno mi chodzić. Skurczy brak, bólu tez więc cieszy mnie taki stan rzeczy. A Ty jak?Haha, w tym wypadku pierwszenstwo nie jest wskazane[emoji3]
Niech synus jeszcze posiedzi. A Ty jak sie czujesz?
Margana
Fanka BB :)
A no to dobrze. Odpoczywaj jeszcze te ostatnie chwile[emoji3]Ogólnie dobrze. Większość czasu leżę bo terudno mi chodzić. Skurczy brak, bólu tez więc cieszy mnie taki stan rzeczy. A Ty jak?
A ja? Juz nie mam sily na nic, ani chodzic, ani siedziec, ani lezec. Wszystko mnie boli. No ale jeszcze troche trzeba przetrwac[emoji6]
Dziewczyny które łóżeczko wybrać cenowo różnią.się 100 zł
Pierwsze
Danutka1234
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny, to ja mam 3 ubrania na krzyż i łóżeczko po moim 7 latku. Moją wyprawkę do szpitala i kosmetyki dla dziecka. Wózek w przyszłym miesiącu jak i pampersy. No i całą resztę.Wy tu tak pomału o rozpakowywaniu piszecie, a ja jeszcze nic nie mam poza wózkiem i kilkoma ubrankami [emoji33]
SzczęśliwaCiężarna
Oba ładne, ale chyba drugie [emoji1]Dziewczyny które łóżeczko wybrać cenowo różnią.się 100 zł
SzczęśliwaCiężarna
Mnie też czasem tak kluje... I wtedy też często siku mi się chce... A po chwili potrafi przejść (wczoraj mi się zdazylo na spacerze z psem a dopiero doszłam na polane gdzie go puszczamy i on biega więc nie miałam sumienia wracać... Na szczęście przeszło) myślę, że to Maluchy tak się wciskajaA ja dopiero 31+5 ale w kroczu mnie dzisiaj strasznie kłuje:/ majówki już się prawie wszystkie rozpakowali, czerwcowki zaczęły, ciekawe kto u nas zacznie Nowaja czy Darka bedzie szybsza[emoji5]️
Ostatnia edycja:
SzczęśliwaCiężarna
Moja siostra miała taka sytuacje jak Ty parę lat temu i szew jej mieli zakładać na szyjkę , ale udało się wyciszyć lekami i tak wyciszyli, że urodziła 2 tygodnie po terminie [emoji1][emoji1][emoji1]Ja jak do końca czerwca dotrwam to będę z sobie i Maksia dumna
atomek
U nas dziś 32+1 tydz. Żaden mój poród się sam nie zaczynal, więc i na ten nie liczę że coś się ruszy przed planowaną cc. Choć nawet nie wiem kiedy bedzie, bo skierowanie dostanę w 36 Tyg. Czas leci jak szalony. Dopiero co test robiłam i odliczalam dni do pierwszej wizyty
Ja oczywiście do Was z prosba "ide". Wasze kciuki działają cuda, więc błagam o nie jutro. Mam w Krakowie wizytę na echo serca dzidziula. Późno troche, bo takie tylko terminy byly. Boję się niemilosiernie. Niby wszystkie badania ok, dwóch lekarzy mówiło że nie widzi nic zlego, ale jednak strach jest. Cały czas się nakrecam, że skoro dostałam to skierowanie, to może jednak lekarz mi wszystkiego nie powiedzial... Już tego na bary bym chyba nie dała rady wziac. Dlatego kciuki sciskajcie, ja po wizycie dam znać zaraz na szczęście na 11 mam więc, nie muszę cały dzień się stresowac.
Trzymam kciuki. Gdzie masz to echo mieć robione?
Będzie dobrze! Tez tak sobie wbijam do głowy a przedema jeszcze ponad tydzień oczekiwania na rezonans płodu
reklama
Marzycielka
Kraków Ujastek. Szczerze to nawet nie wiem gdzie to jest dokladnie, przede mną jakieś 1,5 godziny drogi autem, bo u nas w mieście nie robią takich badań...Trzymam kciuki. Gdzie masz to echo mieć robione?
Będzie dobrze! Tez tak sobie wbijam do głowy a przedema jeszcze ponad tydzień oczekiwania na rezonans płodu
A czemu musisz mieć rezonans? Zapewne wspominalas, ale z moim nadrabianiem Was jest kiepsko
Podziel się: