Witam...!
Powodzenia na wizytach dziewczyny, @olaaa7 nie denerwuj się tak..! Będzie ok :*
Dziękuję Kochana..! No niestety, rano stwierdził mało kiedy mi ściemnia, więc NAPRAWDĘ jeszcze go boli brzuch i stwierdziłam że skoro i tak zostaję w domu, plus ma dzisiaj urodziny i nawet cukierki nie przekonują go do pójścia do szkoły, to niech zostanie...
Ja też mam fazę na arbuza! Arbuz i truskawki...!!
Kurcze, pewnie coś się rozciąga... ale lepiej jedź się upewnić czy wszystko ok, inaczej zaraz skoczy Ci ciśnienie i i tak będzie źle..
Powodzenia na wizytach dziewczyny, @olaaa7 nie denerwuj się tak..! Będzie ok :*
Witam!
To czekamy na same dobre wiesci wizytowe dzis !
JustMe najlepsze zyczenia z okazji urodzin synka i rocznicy porodu, mam nadzieje, ze dzis zdrowy ...
Oliwka, trzymaj sie mocno i odezwij jak bedziesz miala ochote...
Dziękuję Kochana..! No niestety, rano stwierdził mało kiedy mi ściemnia, więc NAPRAWDĘ jeszcze go boli brzuch i stwierdziłam że skoro i tak zostaję w domu, plus ma dzisiaj urodziny i nawet cukierki nie przekonują go do pójścia do szkoły, to niech zostanie...
Arbuzzz mmmmm pycha ,ciekawe czy ja mogę musze sprawdzić
Ja też mam fazę na arbuza! Arbuz i truskawki...!!
Heja!
Trzymam kciuki za dziesiejsze wizyty i czekam na same dobre wieści!
Ja nie wiem czy na ip sie nie przejadę z tymi moimi bólami brzucha. Wezmę ciepły prysznic, łyknęłam nospę i czekam na efekty. Jak nie będzie to jadę bo już serio się martwię
Kurcze, pewnie coś się rozciąga... ale lepiej jedź się upewnić czy wszystko ok, inaczej zaraz skoczy Ci ciśnienie i i tak będzie źle..