martaaa515
Fanka BB :)
Małe byczki [emoji1]Moja 29+0 1600[emoji6] Ale to wiadomo +/-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Małe byczki [emoji1]Moja 29+0 1600[emoji6] Ale to wiadomo +/-
O...to kiedys gotowego plynu nie bylo[emoji6] Dobrze wiedziec.widzialam normalny plyn , tzn patrzylam na necie
Mam ogien w przelyku bleeeeee
No az sie boje, bo lekarz powiedzial, ze moze byc wieksza od siostry[emoji33]Małe byczki [emoji1]
O...to kiedys gotowego plynu nie bylo[emoji6] Dobrze wiedziec.
Dzieki[emoji3] To fajne do mycia pod prysznicem. Ale do takiego polewania na toalecie to lepiej saszetka rozpuszczona w wodzie.
ja uzywam bidetu takze bez problemu ...Dzieki[emoji3] To fajne do mycia pod prysznicem. Ale do takiego polewania na toalecie to lepiej saszetka rozpuszczona w wodzie.
Zależy od dnia, jednego jem jak oszalała a kolejnego się zmuszam.. Dziś ten pierwszy wariantDziewczyny wy też tak jecie non stop ?
Teraz tak się najadłam że aż mi nie dobrze ;/
niestety od paru dni apetyt bardzo dopisuje mimo zgagi , ograniczam sie jak moge ... pojemnosc zoladka tez mniejsza ,latwo sie przejesc i za chwile znowu glodnym bycDziewczyny wy też tak jecie non stop ?
Zjadłaś goryla że tak się przejadlas?[emoji1] [emoji16]Dziewczyny wy też tak jecie non stop ?