reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja aż się dziś popłakałam :( już nawet nigdzie nie wychodzę tak mnie na nerw uciska ;( właśnie włączyłam suszarkę i grzeje sobie to miejsce na plecach... Jak ja się gdziekolwiek doczłapię teraz to nie wiem :(
Już mam dosyć bo to nie boli cały czas tylko jak chodzę, krzywo gdzieś stanę... Już mam nigdzie nie wychodzić???? :/

kupujecie jakis specyficzny plyn do higieny intymnej po porodzie ?
w poprzednich ciazach gin mi polecal taki apteczny konkretny , mysle czy sie cos zmienilo i na co uwage zwracac ...
Karla podziwiamy ,ze maz bedzie mial obiad ,moglas w zamian bluzke np kupic :D
Ja używam w ciąży i po porodzie też Lacibios Femina Protecta

A ja jestem w rybniku potwierdzam tam to same ronda [emoji23] i dobrze ze przypomniałaś mi o mojej zachciance [emoji23]

Mc flurry marcelina ma dentystę wiec zaraz ja urobie jak da sobie zęba zrobić to będzie deser [emoji23]

Ja dziś mam dluggggggiiii dzień

Znów szwów nie ściągnęli kazali przyjechać w pon jestem już tak nabuzowana bo kolejna godz stracona i dzień
Potem byłam zawoez l4 powiedziałam spakowałam się potem jechałam na sklep ograbić kasę [emoji23] i poszłam kupić płyn do prania na ciuszki pampersiki chusteczki kupiłam ten oliantum do kąpieli marcelina w szoku ze pampersy są takie małe [emoji23]
Woec od jutra łapie się prania
Wróciłam do domu jako perfekcyjna pani domu z kupionym obiadem w knajpie dla męża [emoji23] wiemmmm nie dołujcie mnie szczyt żeby siedzieć w domu i nie mieć czasu ugotować obiadu ale to tylko dziś ..
Zdążyłam się przebrać i zmów wyjazd do dentysty potem musze sandały kupić Marcelinie bo nie ma wiec od razu podjedziemy do galerii i potem do domu wiec mam nadzieje ze dziś padnę wieczorem
Udanych zakupów dziewczyny:)

Ja aż się dziś popłakałam :( już nawet nigdzie nie wychodzę tak mnie na nerw uciska ;( właśnie włączyłam suszarkę i grzeje sobie to miejsce na plecach... Jak ja się gdziekolwiek doczłapię teraz to nie wiem :(
Już mam dosyć bo to nie boli cały czas tylko jak chodzę, krzywo gdzieś stanę... Już mam nigdzie nie wychodzić???? :/
Kurde czyli tak jakby coraz gorzej nie? [emoji33]

reklama
Do góry