arona
Fanka BB :)
to chyba super ,nie ?Mój 29+4 1500g [emoji27]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba super ,nie ?Mój 29+4 1500g [emoji27]
Ja używam w ciąży i po porodzie też Lacibios Femina Protectakupujecie jakis specyficzny plyn do higieny intymnej po porodzie ?
w poprzednich ciazach gin mi polecal taki apteczny konkretny , mysle czy sie cos zmienilo i na co uwage zwracac ...
Karla podziwiamy ,ze maz bedzie mial obiad ,moglas w zamian bluzke np kupic
Pewnie, cieszę się że rośnie tylko boje się jak go wypcham jak będzie szedł w takim tempie [emoji1]to chyba super ,nie ?
aaa to rozumiemPewnie, cieszę się że rośnie tylko boje się jak go wypcham jak będzie szedł w takim tempie [emoji1]
Udanych zakupów dziewczynyA ja jestem w rybniku potwierdzam tam to same ronda [emoji23] i dobrze ze przypomniałaś mi o mojej zachciance [emoji23]
Mc flurry marcelina ma dentystę wiec zaraz ja urobie jak da sobie zęba zrobić to będzie deser [emoji23]
Ja dziś mam dluggggggiiii dzień
Znów szwów nie ściągnęli kazali przyjechać w pon jestem już tak nabuzowana bo kolejna godz stracona i dzień
Potem byłam zawoez l4 powiedziałam spakowałam się potem jechałam na sklep ograbić kasę [emoji23] i poszłam kupić płyn do prania na ciuszki pampersiki chusteczki kupiłam ten oliantum do kąpieli marcelina w szoku ze pampersy są takie małe [emoji23]
Woec od jutra łapie się prania
Wróciłam do domu jako perfekcyjna pani domu z kupionym obiadem w knajpie dla męża [emoji23] wiemmmm nie dołujcie mnie szczyt żeby siedzieć w domu i nie mieć czasu ugotować obiadu ale to tylko dziś ..
Zdążyłam się przebrać i zmów wyjazd do dentysty potem musze sandały kupić Marcelinie bo nie ma wiec od razu podjedziemy do galerii i potem do domu wiec mam nadzieje ze dziś padnę wieczorem
Kurde czyli tak jakby coraz gorzej nie? [emoji33]Ja aż się dziś popłakałam już nawet nigdzie nie wychodzę tak mnie na nerw uciska ;( właśnie włączyłam suszarkę i grzeje sobie to miejsce na plecach... Jak ja się gdziekolwiek doczłapię teraz to nie wiem
Już mam dosyć bo to nie boli cały czas tylko jak chodzę, krzywo gdzieś stanę... Już mam nigdzie nie wychodzić???? :/
Sama już nie wiem... Chyba mam się nie ruszać, sikać pod siebie i czekać 10tyg aż urodzę..Kurde czyli tak jakby coraz gorzej nie? [emoji33]
Mam nadzieję , że lekarka coś wymyśli [emoji4]Sama już nie wiem... Chyba mam się nie ruszać, sikać pod siebie i czekać 10tyg aż urodzę..
Sama już nie wiem... Chyba mam się nie ruszać, sikać pod siebie i czekać 10tyg aż urodzę..