reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Co za dzien dzisiaj okropny. Mi cisnienie rosnie juz mam 165/95 choc dostałam leki . Moj lekarz mnie pociesza ze jest ok . Ma jutro byc w szpitalu i mamy pogadac . Chyba oszaleje

reklama
Co za dzien dzisiaj okropny. Mi cisnienie rosnie juz mam 165/95 choc dostałam leki . Moj lekarz mnie pociesza ze jest ok . Ma jutro byc w szpitalu i mamy pogadac . Chyba oszaleje
Spróbuj się możliwie mniej stresować, bo to jeszcze podnosi ciśnienie... [emoji15]
Ciśnienie bardzo wysokie, ale jesteś pod opieką, jutro będzie twój lekarz... Stres, nakręcanie się itd tylko pogorszą sytuację... [emoji15][emoji20]
Masz możliwość napić się melisy?

Dziewczyny jest bardzo zle.....nie tylko wada serca . podejrzenie wady genetycznej... Bede miec amo robione. Ale rokowania sa takie ze nie wyjde do domu z malym nigdy....... Z ta wada nie ratuja dzieci...wspomagaja jedynie ale nie operuja itd.
Kochana tak mi przykro[emoji20] Ciezko cokolwiek napisac. Licze jeszcze na to, ze ta wada sie jednak nie potwierdzi. Wiesz juz kiedy amnio? Mozesz napisac jaka to wada?
Przytulam mocno...

reklama
My dzisiaj cały dzień na działce pogoda piękna była. A jutro mam gości bo moj Kacper ma 3 latka. Co moge to doczytam pozniej

Do góry