Wiolka1980
Fanka BB :)
Co za dzien dzisiaj okropny. Mi cisnienie rosnie juz mam 165/95 choc dostałam leki . Moj lekarz mnie pociesza ze jest ok . Ma jutro byc w szpitalu i mamy pogadac . Chyba oszaleje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysokie... sprawdzają Ci też białko w moczu?Co za dzien dzisiaj okropny. Mi cisnienie rosnie juz mam 165/95 choc dostałam leki . Moj lekarz mnie pociesza ze jest ok . Ma jutro byc w szpitalu i mamy pogadac . Chyba oszaleje
Spróbuj się możliwie mniej stresować, bo to jeszcze podnosi ciśnienie... [emoji15]Co za dzien dzisiaj okropny. Mi cisnienie rosnie juz mam 165/95 choc dostałam leki . Moj lekarz mnie pociesza ze jest ok . Ma jutro byc w szpitalu i mamy pogadac . Chyba oszaleje
Kurczę może że stresu co?Co za dzien dzisiaj okropny. Mi cisnienie rosnie juz mam 165/95 choc dostałam leki . Moj lekarz mnie pociesza ze jest ok . Ma jutro byc w szpitalu i mamy pogadac . Chyba oszaleje
A to taki jednorazowy skok tego cisnienia czy bierzesz leki?Co za dzien dzisiaj okropny. Mi cisnienie rosnie juz mam 165/95 choc dostałam leki . Moj lekarz mnie pociesza ze jest ok . Ma jutro byc w szpitalu i mamy pogadac . Chyba oszaleje
Haha, no w kazdym razie nie powinno sie lykac jednoczesnie zelaxa i magnezu[emoji3]Ale tardyferon to żelazo [emoji23] czekaj bo ja chyba zrobiłam zamieszanie i pomyliłam magnez z żelazem [emoji85][emoji85]
A to taki jednorazowy skok tego cisnienia czy bierzesz leki?
Kochana tak mi przykro[emoji20] Ciezko cokolwiek napisac. Licze jeszcze na to, ze ta wada sie jednak nie potwierdzi. Wiesz juz kiedy amnio? Mozesz napisac jaka to wada?Dziewczyny jest bardzo zle.....nie tylko wada serca . podejrzenie wady genetycznej... Bede miec amo robione. Ale rokowania sa takie ze nie wyjde do domu z malym nigdy....... Z ta wada nie ratuja dzieci...wspomagaja jedynie ale nie operuja itd.