Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Boże biedna nie no to jakiś zły sen
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże biedna nie no to jakiś zły sen
Tak mi przykro trzymajcie się jakoś... chociaż wiem że nie łatwo...
Nie wiem co powiedzieć... Przytulam bardzo mocno....Dziewczyny jest bardzo zle.....nie tylko wada serca . podejrzenie wady genetycznej... Bede miec amo robione. Ale rokowania sa takie ze nie wyjde do domu z malym nigdy....... Z ta wada nie ratuja dzieci...wspomagaja jedynie ale nie operuja itd.
Ja też wierzę że zdarzy się cud na prawdę((((@oliwka11 kochana , jeju nawet nie wiem co napisać,poryczalam się ! Nie wyobrażam sobie jak Wam teraz ciezko i jak to przeżywasz !!!! Czemu na polowkiwym tego nie wylapali ??
Biedne maleństwo ...moze jednak bedzie jakiś cud !!!
Oliwka pisz ,żal się jestem z Tobą przytyłam mocno mocno..
Ja też wierzę że Filipek da radę i da się go uratować biedactwo ( też nikomu niezyczeNa pewno.. Nie życzę najgorszemu wrogowi.. chować własne dziecko na które tak się czeka... Mam nadzieję że Oliwka nie doczeka tego uczucia i wszystko się rozwiąże