reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Eeee to masz super pogode [emoji1][emoji1][emoji1]
Mamy znajomych z Napoli i pizza tAm najlepsza [emoji16][emoji16]
Dlugo tAm? Ja bym wracala ale moj nie cgce brudzic rak tam skoro tu go chwala za mozg
Ja t lo bym mogla wszystko I badante byc mimo papierow infermiera no ale cgce z moim tez zyc..
no dla pielegniarek tu to pracy absolutnie brak wiem bo tez na to liczylam...
z mezem juz jestem 20 lat , prawie 16 po slubie ...
ogolnie to wydaje misie ,ze latwiej teraz o prace i zarobki w Pl niz tu...

reklama
A to Moze Rzeczewiscie wysylac cv i mowisz ze potem placa w €? Ale to polacy nie zazdrosni czy udaja ze nie wiedza? Jak to wyglada?

Jak wlochy? Kiedy wrecaszz?

Nie mam pojęcia jak dokładnie to się odbywa, po prostu większość obcokrajowcow zarabia w €... na pewno tak jak wszędzie wszystko zależy od tego jaka specjalizacja, jakie jest na nią zapotrzebowanie itp.

A włochy jak zawsze super, pogoda, jedzenie, nic więcej nie trzeba [emoji4] wracamy w piątek także jeszcze trochę poodpoczywamy :)

IMG_3805.JPG

Załączniki

• IMG_3805.JPG
    IMG_3805.JPG
    266,5 KB · Wyświetleń: 381
Dziewczyny jest bardzo zle.....nie tylko wada serca . podejrzenie wady genetycznej... Bede miec amo robione. Ale rokowania sa takie ze nie wyjde do domu z malym nigdy....... Z ta wada nie ratuja dzieci...wspomagaja jedynie ale nie operuja itd.
Oliwka nie trac nadzieii ... lekarze tez sie potrafia mylic ... nawet sobie nie wyobrazam co czujesz ...

reklama
Dziewczyny jest bardzo zle.....nie tylko wada serca . podejrzenie wady genetycznej... Bede miec amo robione. Ale rokowania sa takie ze nie wyjde do domu z malym nigdy....... Z ta wada nie ratuja dzieci...wspomagaja jedynie ale nie operuja itd.
Oliwka bardzo mi przykro [emoji17] życie jest strasznie niesprawiedliwe...

Do góry