Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzięki [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]dziewczyno , masz zle doswiadczenia ,atrakcje raz w tygodniu i musisz lezec ... i tak dobrze znosisz , naprawde !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]dziewczyno , masz zle doswiadczenia ,atrakcje raz w tygodniu i musisz lezec ... i tak dobrze znosisz , naprawde !
Co znowu, mow szybko! Martwisz sie znowu? Cos konkretnego?Jak to ja... dziennie coś sobie upierdole w tej chorej głowie
Najlepiej zeby to faceci chodxili w ciazy i rodzili[emoji23]wlasnie ... moze by ktos w koncu wymyslil cos lepszego
Kochana zobaczysz, ze urodxisz w terminie albo i po. Mowie Ci to ja z przebojami wiecznymi w pierwszej ciazy i porodem w 40+0[emoji3]Mam strach ogólnie czy donoszę do bezpiecznego terminu , czy z małym wszystko ok bo dalej jakoś taki malomowny, do tego wydaje mi się że brzuch mam jakiś mniejszy znów, do tego strach przed porodem - wcześniej nawet o tym niemyslalam i mnóstwo takich różnych myśli
Nie jesteś sama [emoji4] ja też się cały czas zamartwiam czy na pewno wszystko jest ok. Jesteśmy bliżej niż dalej, wytrzymamy tych kilka tygodni [emoji4]Dzięki tylko że ja z reguły narzekam, martwię się i coś mi jest i momentami czuje się tak jebnieta jakas[emoji8]
zrozumiale wszystko !Mam strach ogólnie czy donoszę do bezpiecznego terminu , czy z małym wszystko ok bo dalej jakoś taki malomowny, do tego wydaje mi się że brzuch mam jakiś mniejszy znów, do tego strach przed porodem - wcześniej nawet o tym niemyslalam i mnóstwo takich różnych myśli
Obyś miała rację [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Kochana zobaczysz, ze urodxisz w terminie albo i po. Mowie Ci to ja z przebojami wiecznymi w pierwszej ciazy i porodem w 40+0[emoji3]
Pewnie niech tylko wszystko będzie oki z tymi szkrabami a my damy radę [emoji110]Nie jesteś sama [emoji4] ja też się cały czas zamartwiam czy na pewno wszystko jest ok. Jesteśmy bliżej niż dalej, wytrzymamy tych kilka tygodni [emoji4]
A masz jak poleżeć biedaczku żeby trochę się ten brzuszek zrelaksowal?Co znowu, mow szybko! Martwisz sie znowu? Cos konkretnego?
Mnie trzeci dzien brzuch ciagle boli i juz tez mnie to denerwuje.