Ja tez jednak zostaje do poniedziałku bo dziś jest tylko lekarz dyżurny i nic nie wie o moim wypisie
Kurcze :/ tylko dlatego ze nikt nic nie wie? :/ bez sensu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jednak zostaje do poniedziałku bo dziś jest tylko lekarz dyżurny i nic nie wie o moim wypisie
Nom wkurzylam się trochę ale wiadomo jak to weekend.. napisałam do mojego gina czy będzie w poniedziałek w szpitalu mam nadzieje ze tak bo jak nie to żeby mnie przez weekend majowy jeszcze nie przetrzymali bo teraz urlopyKurcze :/ tylko dlatego ze nikt nic nie wie? :/ bez sensu...
Ooo no to nieźle;/ a daja Ci jakieś leki czy tylko lezysz ?Nom wkurzylam się trochę ale wiadomo jak to weekend.. napisałam do mojego gina czy będzie w poniedziałek w szpitalu mam nadzieje ze tak bo jak nie to żeby mnie przez weekend majowy jeszcze nie przetrzymali bo teraz urlopy
Leżę tylko nic nie dostaje nawet ktg jeszcze nie miałam ciekawe czy w ogóle będe mieć trochę bezsensuOoo no to nieźle;/ a daja Ci jakieś leki czy tylko lezysz ?
To fajnie, ze juz wyspana[emoji3]Właśnie w szpitalu musimy 3 razy dziennie liczyć i zapisywać w domu też już przy tym zostane. W końcu dziś się wyspalam
Ja Acard też dalej biorę i póki co nie ma mowy o odstawieniu. Łożysko jest mniejsze i krew mi zgęstaniała. Na szczęście mały rośnie super ale kontrolujemy go częściej, teraz za 3 tygodnie a później już co 2. Przepływy też teraz mi sprawdzała i są bez zastrzeżeń.Mi acard chcieli juz odstawić ale właśnie w szpitalu zdecydowali ze mam brać dalej i clexane tez do końca ale u mnie właśnie wyszło za mało białka S i mutacja w genie MTHFR :/ Trzymam kciuki za Was będzie dobrze :*
W koncu jacys madrzy lekarze!U mnie lekarze lubią jak się akcja zaczyna, bo twierdzą, że wtedy dziecko bardziej przygotowane. Także narazie też ten termin CC mam ruchomy, bo jak bedzie ok to mozliwe, że jeszcze z tydzień przeciagna
Jestem jestem słonko tylko jakąś taka nie jaka i wolę się nieodzywac i wam smucic [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Zniknęła gdzieś Wiola
@Onaszczesliwa2018 proszę się zgłosić! [emoji4]