No nam drewno nigdzie nie pasuje ale drzwi znalazłam w końcu takie jak mi się podobają i już są kupione Link do: Skrzydło drzwiowe ETNA 90 lewe ARTENS - Drzwi wewnętrzne - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin., a teraz widzę że jest promocja... Nawet nie mówię M bo się wkurzy hehehJa będę miała kuchnię bardziej tradycyjną, z ciemnym drewnianym blatem, i nad blatem kafle prawie identyczne co panele na podłodze (naszukałam się ale znalazłam )
Też myślałam o szkle, ale bałam się łączeń, a jest ponad 3m, więc gdzieś by musiały być... No i drewno będzie bardziej pasowało do salonu [emoji6]
reklama
Hmmm, mogę napisać tylko, że bardzo ładneNo nam drewno nigdzie nie pasuje ale drzwi znalazłam w końcu takie jak mi się podobają i już są kupione Link do: Skrzydło drzwiowe ETNA 90 lewe ARTENS - Drzwi wewnętrzne - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin., a teraz widzę że jest promocja... Nawet nie mówię M bo się wkurzy heheh
Choć akurat stolarkę (i okna i drzwi) wolałam ciemne
(poza szybkami też są takie wycięcia, wybraliśmy wersję z 2 szybkami zamiast wszystkich )
Załączniki
My mamy tylko 2 drzwi w sypialni są takie z 5 szybkami, a w WC z dwoma co do okien to nie miałam opcji wyboru.. Też wolałabym brązowe no ale takie były w pakiecie a drzwi nam się po prostu spodobały ogólnie mieszkanie będzie dość jasne mimo ciemnych mebli w kuchni i ciemnych w salonie jakie będą bo dodatki mamy jasne mam już zasłony w salonie będą takie hmmm pastelowe miętowe a w sypialni granatowe jak ściana wyślę zdjęcia jak już powstanie większość.. Tylko kiedy [emoji15]Hmmm, mogę napisać tylko, że bardzo ładne
Choć akurat stolarkę (i okna i drzwi) wolałam ciemne
(poza szybkami też są takie wycięcia, wybraliśmy wersję z 2 szybkami zamiast wszystkich ) Zobacz załącznik 851281
arona
Fanka BB :)
30 tydzien chyba mamy identycznie, termin na10 czerwca ... rozwarcie nie wiem na ile , nawet nie pytalamSuper ! Od razu człowiekowi lżej po pozytywnych wiadomościach !! Który masz tydzień ?a rozwarcie na ile masz ? Sorki pewnie już pytałam ale wszystko mi się już miesza
SzczęśliwaCiężarna
Pojawia się Wam dziewczynki już zgaga? Ja od kilku dni czasem mam ... Zwłaszcza po dłuższym pobycie głowa do dołu jak np. Wannę myje
Karla88
Pojawia się Wam dziewczynki już zgaga? Ja od kilku dni czasem mam ... Zwłaszcza po dłuższym pobycie głowa do dołu jak np. Wannę myje
Ja miałam wczoraj pierwszy raz wieczorem myślałam ze mi gardło wypali
Jak leżałam na plecach
arona
ja mam juz od dawnaa chociaz sa gorsze i lepsze dni nie raz juz wymiotowalam przez nia a bywaly cale dnie bez.... najgorzej wieczorem jak trzeba sie polozyc w lozku ...Pojawia się Wam dziewczynki już zgaga? Ja od kilku dni czasem mam ... Zwłaszcza po dłuższym pobycie głowa do dołu jak np. Wannę myje
My mamy tylko 2 drzwi w sypialni są takie z 5 szybkami, a w WC z dwoma co do okien to nie miałam opcji wyboru.. Też wolałabym brązowe no ale takie były w pakiecie a drzwi nam się po prostu spodobały ogólnie mieszkanie będzie dość jasne mimo ciemnych mebli w kuchni i ciemnych w salonie jakie będą bo dodatki mamy jasne mam już zasłony w salonie będą takie hmmm pastelowe miętowe a w sypialni granatowe jak ściana wyślę zdjęcia jak już powstanie większość.. Tylko kiedy [emoji15]
U nas drzwi dużo, bo 6... Ale nieźle wyglądają
Okna musieliśmy wstawiać, więc są ciemne, i do tego jasne parapety (podobne do podłogi)
U nas ściany będą takie jak widać na zdjęciach - prawie białe, bo już pomalowane (tylko te "maziaje" muszę skończyć, ale to pewnie dopiero po porodzie.... Wcześniej na drabinę nie wejdę a tam jest 2,7m...
W salonie meble będą ciemne dębowe, ale tylko parę (stół +krzesła, stolik kawowy na nogach z singerki, mała komódka i stara maszyna), a salon mały nie jest więc przy prawie białych ścianach i podłogach będzie jasno... narożnik szary jak na zdjęciu (choć jeszcze w folii, ale tak bezpieczniej)
Zaslonki będą szaro-turkusowe i szaro-turkusowy dywan, do tego kolorowe (turkus, żółty i nie wiem jeszcze jakie) poduszki - poszewki będę zmieniać w zależności od humoru [emoji23]
W sypialni zaslonki będą chyba szaro-kolorowe, narzuta i nasza cześć biało-szara, plus kolorowe poduszki i kolorowe pudełka na regale
Dywan do salonu w tym stylu, tylko duży
I bardziej turkus niż niebieski
(tylko jeszcze taki znaleźć......)
Załączniki
Sprightly88
Pocieszające, że w przyszłym roku chociaż ulgę na dziecko będziemy mieli, bo poza tym, to mogę odliczyć jakąś niewielką kwotę za oddanie krwi, ale i tak muszę im dopłacać, jakby mało zabierali
Ja to przez swoje niedopatrzenie [emoji26]zmieniłam prace w trakcie roku i nie zgłosiłam żeby zaliczka na podatek była pełna a nie z ulga, teraz płacz i płać, wg zastanawiałam się ostatnio, że te wizyty prywatne np za prowadzenie ciąży tak sprawiedliwie to powinno móc się też odpisywać od podatku...szkoda, ze nic takiego nie ma
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Noo u mnie od kilku dni i tak pół h mam i znika ... Nie tyle jak leżę co jak coś zjem lub właśnie mam głowę w dolJa miałam wczoraj pierwszy raz wieczorem myślałam ze mi gardło wypali
Jak leżałam na plecach
Podziel się: