reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie też już nie mierzy, bo mówi że z pessarem pomiary są niemiarodajne. Ale w tym tygodniu byłam u innego i ten zmierzył i powiedział że się skraca. Mam leżeć plackiem. Już sama nie wiem :/
Ostatnio na kontroli mówił mi że dobrze że dzidzia wysiko to bardzo nie napiera ,ale też kazał leżeć ,bada tylko ręcznie ,oni nawet ręcznie potrafią wyczuć że szyjka skrócona

reklama
Jakiś dziwny dzień....
Najpierw usnęłam, a teraz jestem głodna i nie wiem, co bym zjadła...
Mam ochotę na raz na coś słodkiego, potrawkę z ciecierzycy, "serek" czosnkowy, chałwę (no dobra, chałwę już nie, bo właśnie ją jem [emoji23]), jakieś pieczone pączki, krem truskawkowy, kanapkę z cukinią i nie wiem, co jeszcze [emoji23]
Chalwa zjedzona, teraz chyba kanapka z cukinią... Potem "serek" czosnkowy (nerkowce muszą się pomoczyć...), a później może placki z kremem czekoladowo-orzechowym (shit, cacao się kończy, ale może starczy....), a może kremem czekoladowo-sliwkowym?
No żesz, co ja mam zjeść? [emoji23]
Jeju ale zachcianki :D

Ostatnio na kontroli mówił mi że dobrze że dzidzia wysiko to bardzo nie napiera ,ale też kazał leżeć ,bada tylko ręcznie ,oni nawet ręcznie potrafią wyczuć że szyjka skrócona
Jak badał ręcznie to powiedział że jest ok. Moja głową w górze jeszcze siedzi i kopie nogami mi w tą szyjkę.

Jeju ale zachcianki :D
Oj tak, ciężkie nawet jak na mnie [emoji23]
Na razie kanapki z cukinią [emoji16]
20180427_173805_crop_895x780.jpg

Załączniki

• 20180427_173805_crop_895x780.jpg
    20180427_173805_crop_895x780.jpg
    104,9 KB · Wyświetleń: 228
Jakiś dziwny dzień....
Najpierw usnęłam, a teraz jestem głodna i nie wiem, co bym zjadła...
Mam ochotę na raz na coś słodkiego, potrawkę z ciecierzycy, "serek" czosnkowy, chałwę (no dobra, chałwę już nie, bo właśnie ją jem [emoji23]), jakieś pieczone pączki, krem truskawkowy, kanapkę z cukinią i nie wiem, co jeszcze [emoji23]
Chalwa zjedzona, teraz chyba kanapka z cukinią... Potem "serek" czosnkowy (nerkowce muszą się pomoczyć...), a później może placki z kremem czekoladowo-orzechowym (shit, cacao się kończy, ale może starczy....), a może kremem czekoladowo-sliwkowym?
No żesz, co ja mam zjeść? [emoji23]

Ja tak samo dziś nie wiem co chce najchętniej rzuciłabym się na jakieś żarcie na słono na słodko na ostro
Masakra
Narazie opycham się krokietami z serem pieczarkami ale już mysle co na kolacje będę jesc [emoji23]

reklama
Do góry