reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja jestem podwójnie zabezpieczona. Myślałam że uniknę atrakcji z poprzedniej ciąży, ale jednak chyba nie.
Żal mi tylko moich dzieci bo widzą wiecznie smutną i płaczącą mamę.
Głowa do góry, już ostatnia prosta [emoji106]
Teraz z każdym tygodniem będzie bezpieczniej, więc i humor ci się będzie poprawiał[emoji106]

Oliwka teraz doczytałam nie wiem co napisac strasznie mi przykro masz w nas wsparcie
Konsultuj z lekarzem wszystko
Będzie dobrze musi być !!! I naprwno to ogarną wszystko

Jesteśmy z tobą

Stwierdzono hipotrofie...maly wazy tylko 850 gram....mam wielowodzie i ogolnie ma mniejsza glowke. Ma nieprawidlowy obraz serca....dysproporcje komor serca,ubytek przegrodt i nieprawodlowe odejscie naczyn.
Mam skierowanie na echo i na usg do bielanskiego na diagnostyke. Wyje jak glupia boze czemu mnie to spotkalo. A taka buziunia sliczna nasza....malusia.Zobacz załącznik 850983Zobacz załącznik 850984

Trzymam kciuki za dzidziusia. Daj znać co kolejne badania pokażą.
Ściskam mocno !!!!

@oliwka_11 przytulam mocno. Domyślam się że jest ciężko i źle bardzo jednak musisz pamiętać że nerwy maluszkowi nie pomogą. Poczekaj na wyniki reszty badań. Jakieś zalecenia na teraz już dostałaś? Może zwiększenie dawki heparyny na hipotrofie. Ech trudno mi cokolwiek Ci pisać oprócz tego że wspieram myślami i w razie co służę wszelką możliwą pomocą. Trzymaj się kochana

Stwierdzono hipotrofie...maly wazy tylko 850 gram....mam wielowodzie i ogolnie ma mniejsza glowke. Ma nieprawidlowy obraz serca....dysproporcje komor serca,ubytek przegrodt i nieprawodlowe odejscie naczyn.
Mam skierowanie na echo i na usg do bielanskiego na diagnostyke. Wyje jak glupia boze czemu mnie to spotkalo. A taka buziunia sliczna nasza....malusia.Zobacz załącznik 850983Zobacz załącznik 850984
Śliczna kruszynka... Domyślam się, jak bardzo Ci ciężko, ale bądź dobrej myśli... Jak unormujesz cukrzycę, to powinno być lepiej, najważniejsze, że wykryte, i że jesteś zaopiekowana....
Ale-zwłaszcza jeśli chodzi o serduszko - dziwne trochę, że nikt tego wcześniej nie wykrył... :( miałaś wcześniejsze prenatalne? Czy to jakaś wada, której wcześniej nie dało się wykryć?

Mam dzwobic jutro...mozliwe ze do agatowa dostane sie juz jutro ...najgorsze ze to week majowy. W razie co mam telefon do lekarza od usg i on bedzie mi ogarnial jakby problemy byly.
Trzymam kciuki żeby udało się tam dostać,ja tam byłam w pierwszej ciąży
Oliwka a ostatnie USG w którym tyg miałaś i ile wtedy mały ważył ?

Jejku, sliczny synus!
Kochana no yak mi przykro, ze spotyka to Ciebie i Twojego synusia. Mam jednak nadzieje, ze te podejzenia sie nie potwierdza! Czy lekarz mowil, ze to moze byc tetralogia fallota? Kiedy bedziesz sie umawiac na ta diagnostyke?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jejku, sliczny synus!
Kochana no yak mi przykro, ze spotyka to Ciebie i Twojego synusia. Mam jednak nadzieje, ze te podejzenia sie nie potwierdza! Czy lekarz mowil, ze to moze byc tetralogia fallota? Kiedy bedziesz sie umawiac na ta diagnostyke?
Bede wiedziala wiecej jak zrobie echo. Jitro dzwonie z rana i mam nadzieje ze mnie wcisna. Jak nie to dzwonie do lekarza zeby mnie wpakowal.

Do góry