martaaa515
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji8]Mam byc po poludniu. Lekarz ma dyzyr do rana. Jestesmy w drodze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki [emoji8]Mam byc po poludniu. Lekarz ma dyzyr do rana. Jestesmy w drodze.
Kurde widzisz taka ze mnie gapa [emoji2] Czysto [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] a Ty jak samopoczucie dziś ?Jak mogłaś [emoji2] był specjalnie z dedykacją dla Ciebie żeby włosy Ci się nie wyprostowały [emoji2][emoji2] jak to brudzenie dzisiaj?
Jaki już klocek super niech rosną tak minimum do 3 kgMy już po wizycie, mały waży 1400g, jest starszy o 2 dni. Przybrałam 1,6kg
Suuuper[emoji110] [emoji110] [emoji110]My już po wizycie, mały waży 1400g, jest starszy o 2 dni. Przybrałam 1,6kg
Ola super. Maly ma wage z mojego zakladu domowego. A ty malo przybralas teraz chyba wolniej beda nam szly te kg bo maluchy rosna.My już po wizycie, mały waży 1400g, jest starszy o 2 dni. Przybrałam 1,6kg
Czyli nie będziesz próbowała z dwójką w sypialni? [emoji6]
SuperMy już po wizycie, mały waży 1400g, jest starszy o 2 dni. Przybrałam 1,6kg
Po wizycie dużo lepiej [emoji2] na jakiś tydzień [emoji2][emoji2] dobrze, że czysto [emoji4] może faktycznie gdzieś się zadrapałaś i stąd to było [emoji4]Kurde widzisz taka ze mnie gapa [emoji2] Czysto [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] a Ty jak samopoczucie dziś ?
super , ile przybralas w sumie ?My już po wizycie, mały waży 1400g, jest starszy o 2 dni. Przybrałam 1,6kg