Ty też...!Poloz sie wreszcie, bo sie wykonczysz!
Przyganiał kocioł garnkowi......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty też...!Poloz sie wreszcie, bo sie wykonczysz!
Leci co nie? Ty czlowiek pracy to wiesz.....raz dwa leci. Jak bedziesz na l4 to moze sie dluzyc.
Jestem. Wszystko dobrze. Mała już główka na dół i pani doktor mówi, że już raczej się nie zmieni. Szyjka długa zamknięta. Wymiary glowka na 30+1 a kość udowa 27+4 dzisiaj skonczony 28 tydzień waga 1340g[emoji5]
Jak się przeprowadzę (i będę miała kuchnię...), to zapraszam do mnie@_agnieszka_ takie tortille warzywne pewnie pycha ,mogłabyś mnie przyjść na tydzień i karmić
Dzięki [emoji5]Oj tam. Tobie te kalorie akurat nie zaszkodza[emoji6]Fajnie, ze mozesz sie spotkac ze znajomymi. Milego spotkania[emoji3]
Miałam pisać Ci że zastrzyki bolesne ale nie chciałam straszyć ale jak trzeba to trzeba !Juz mam łóżko właśnie dostałam pierwsza dawke sterydów następna za 12 godzin i 4 dawki są trochę bolało ale już przechodzi no i zastrzyk w tylek idę się w końcu przebrać i coś zjeść bo jestem wykończona..
@Agatka29 jestem w 29 tygodniu i 6 dniu właśnie sterydy chyba od 28 się poddaje ale nie wiem nawet
Następna dawka to jest przed 2 w nocy.... Super, jakby nie mogli bardziej ludzkich godzin.. [emoji52]Juz mam łóżko właśnie dostałam pierwsza dawke sterydów następna za 12 godzin i 4 dawki są trochę bolało ale już przechodzi no i zastrzyk w tylek idę się w końcu przebrać i coś zjeść bo jestem wykończona..
@Agatka29 jestem w 29 tygodniu i 6 dniu właśnie sterydy chyba od 28 się poddaje ale nie wiem nawet
Juz mam łóżko właśnie dostałam pierwsza dawke sterydów następna za 12 godzin i 4 dawki są trochę bolało ale już przechodzi no i zastrzyk w tylek idę się w końcu przebrać i coś zjeść bo jestem wykończona..