reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Juz mam łóżko właśnie dostałam pierwsza dawke sterydów następna za 12 godzin i 4 dawki są trochę bolało ale już przechodzi no i zastrzyk w tylek :) idę się w końcu przebrać i coś zjeść bo jestem wykończona..

@Agatka29 jestem w 29 tygodniu i 6 dniu właśnie sterydy chyba od 28 się poddaje ale nie wiem nawet
Miałam pisać Ci że zastrzyki bolesne ale nie chciałam straszyć :) ale jak trzeba to trzeba !
Będziesz teraz spokojniejsza że nawet gdyby mieli rozwiązać ciążę wcześniej to malutka będzie mogła sama oddychać ;)

Juz mam łóżko właśnie dostałam pierwsza dawke sterydów następna za 12 godzin i 4 dawki są trochę bolało ale już przechodzi no i zastrzyk w tylek :) idę się w końcu przebrać i coś zjeść bo jestem wykończona..

@Agatka29 jestem w 29 tygodniu i 6 dniu właśnie sterydy chyba od 28 się poddaje ale nie wiem nawet
Następna dawka to jest przed 2 w nocy.... Super, jakby nie mogli bardziej ludzkich godzin.. [emoji52]

A co sie dzieje[emoji33]?

reklama
Do góry