reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jak czesto macie wizyty teraz dziewczyny?
Co do szumisia to slyszalam same achy i ochy, że to totalny must have, wiec mysle sie zaopatrzyć. WIem, że na necie sa listy wyprawkowe... ale nie uwazacie, że niektore rzeczy to przesada? To moje pierwsze dziecko i sama nie wiem co mi sie sprawdzi... w planach mam zaopatrzyć sie w niezbednik, a pozniej zobacze co sie z czym je i gadzety bede kupować w miare potrzeby. Sama nie wiem jak do tego podejść..

Jak czesto macie wizyty teraz dziewczyny?
Co do szumisia to slyszalam same achy i ochy, że to totalny must have, wiec mysle sie zaopatrzyć. WIem, że na necie sa listy wyprawkowe... ale nie uwazacie, że niektore rzeczy to przesada? To moje pierwsze dziecko i sama nie wiem co mi sie sprawdzi... w planach mam zaopatrzyć sie w niezbednik, a pozniej zobacze co sie z czym je i gadzety bede kupować w miare potrzeby. Sama nie wiem jak do tego podejść..
Ja z misiem szumisiem poczekam po porodzie, ogólnie oprocz pampersów mam już wszystko zamówione teraz czekam az przyjdzie ☺️

Dziewczyny padlam. Ja sie juz na prawde nie nadaje do wychodzenia z domu[emoji20] Nie moge nigdzie dojsc, brzuch od razu twardy, napiety, wszystko cisnie, boli, kluje. No koszmar jakis.

Ale wszystko pozalatwiane. Mloda zabki ma zdrowe, zaszczepiona. Nawet zalatwilam recepte na szczepionke dla dzidzi do porodu[emoji6]
Regal odebrany, zlozony. Ale sprzatanie bedzie trwalo chyba z miesiac[emoji33]

Zaraz sprobuje Was nadrobic.

Dziewczyny padlam. Ja sie juz na prawde nie nadaje do wychodzenia z domu[emoji20] Nie moge nigdzie dojsc, brzuch od razu twardy, napiety, wszystko cisnie, boli, kluje. No koszmar jakis.

Ale wszystko pozalatwiane. Mloda zabki ma zdrowe, zaszczepiona. Nawet zalatwilam recepte na szczepionke dla dzidzi do porodu[emoji6]
Regal odebrany, zlozony. Ale sprzatanie bedzie trwalo chyba z miesiac[emoji33]

Zaraz sprobuje Was nadrobic.
Za dużo dzisiaj nie będziesz miała do nadrabiania bo cos się cisza zrobila☺️

reklama
Do góry