reklama
Cześć dziewczyny
Wczoraj zaczęłam was nadrabiać, ale usnęłam....
Miłej niedzieli
A wzajemnie siebie zapraszali? [emoji6]
Miłej niedzieli
Nieźle [emoji6]Ja padam ,przyszli goście prosić na wesele ,posiedzieli pojedli wypili ;D ledwo wyszli bo mieli jeszcze iść gdzie ,weszłam do góry do sypialni położyłam się a tu domofon i znowu goście i też na wesele prosić a na dole nawet nic nie zebrane ;/ posiedzieli godzinkę uffff...
O dziwo nie, obrączka mi spada, bo trochę schudłam...Wam też tak puchną palce od rak? Już musiałam obraczke zdjac wczoraj bo już na mydło sciagalam
Ale wcześniej (przed ciążą) puchły mi palce jak miałam niedobory potasu - po wysiłku itd - sok pomidorowy rozwiązywał problem... [emoji6]
Agatka29
Fanka BB :)
Nie proszą ,znają się ale tak z widzeniaCześć dziewczyny
Miłej niedzieli Nieźle [emoji6]
kinga30
Właśnie mi tes też, może nie aż tak mocno ale juz widac, że spuchnięte i takie ciezkie rece i nogiJa wczoraj to samo robiłam z obrączką! a jak dłużej pochodzę,to puchną mi kostki.
kinga30
Ja ciemne wlasciwie takie jak widzialyscie bo moj naturalny kolor i ten na, ktory farbuje jest taki sam byle tylko siwe zakryc. Chociaż ostatni raz farbowałam się we Wrześniu wiec już po farbie raczej śladu nie maTo tak jak ja. Taki jakis ciemny blond[emoji53]
kinga30
Popieram bo często tak mamTo ja akurat jako matka taka nie jestem. Ale ogolnie jako czlowiek jestem netwowa, wiecznie sie czyms przejmuje, martwie i stresuje. Jest to bardzo meczace.
kinga30
Też to mam, a tu jeszcze zazwyczaj moje plany nie idą po mojej myśliTaki mam po prostu charakter. Moze to wynika tez w pewnym sensie z takiego perfekcjonizmu. Lubie miec wszystko zaplanowane, poukladane. I jak np. wiem, ze jest cos do zrobienia, a nie mam na to czasu to ciagle o tym mysle i sie denerwuje. I nie musi to byc cos wcalw bardzo waznego.
Teraz np. ciagle sie martwie, ze nie mam jeszcze calej wyprawki gotowej, bo lubie miec zawsze wszystko wczesniej naszykowane.
Mam tez ciagle w glowie balagan u corki w pokoju i nie moge sie doczekac az bedzie juz ten regal i posprzatamy tam wreszcie.
reklama
Podziel się: