reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Co do kaw to ja też piję w ciąży, mam niskie ciśnienie ogólnie więc na mnie nijak negatywnie nie wpływa.

JustMe No nie [emoji23] zostałam sama bez emocjonalnego podejścia myślałam ze chociaż ty mi potowarzyszysz [emoji23]
A tak serio zamknij się w kazience i powiedz ze jak jeszcze raz ktoś coś będzie chciał to zabijesz

Sorry Bejbe :D Ale dzisiaj mam jakiegoś mega wk... na wszystkich! Moje dziecko sklerotyka i bałaganiarza, M. który pyta mnie O WSZYSTKO... grrrrr.... jestem bliska ucieczki od nich dzisiaj :D

...o 10.00 zabraliśmy syna M. byliśmy razem we 4 na spacerze, lodach itp, teraz przyszliśmy do domu, chłopaki się bawią, ja się ukryłam z kompem w sypialni to wszyscy przyleźli do mnie...!! No żyć kkkkk nie mogą beze mnie...

reklama
Do góry