Agatka29
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JustMe No nie [emoji23] zostałam sama bez emocjonalnego podejścia myślałam ze chociaż ty mi potowarzyszysz [emoji23]
A tak serio zamknij się w kazience i powiedz ze jak jeszcze raz ktoś coś będzie chciał to zabijesz
O właśnie na wody plodowe chciałam
Tylko jak teraz patrzę to są wkładki to moze jedynka te papierki i sprawdza się jakoś pHO właśnie na wody plodowe chciałam
Dziewczyny,jak dobrze,że jesteście.Ja mam takie strachy ostatnio,serce mi kołacze,nie śpię po nocach,no dramat.Proszę o kopa w d...eUff nie jestem sama. Czasem czuję że za chwilę z wariata i wyląduję
Czytałam ale jaka waga dzidziusia piękna ,właśnie nie wiedziałam w którym była tyg 2430 chyba coś takiego evoWdzialyscie już sie jedną czerwcowka rozpakowała, skonczony 31 tydzień 31+1
No waga naprawdę ładna. 31 tydzień skonczony, to na polowe czerwca musiała mieć terminCzytałam ale jaka waga dzidziusia piękna ,właśnie nie wiedziałam w którym była tyg 2430 chyba coś takiego evo
Mój tez czesto wie lepiejAle te słowniki w telefonach potrafią Wku.......ac ...wody plidiwe[emoji23] [emoji23]
Ja też często coś pisze i edytuj ciagle, bo kurna...slownik się lepiej co chciałam napisac[emoji16] [emoji16]
Ajjj ten mój słownik to ruskiAle te słowniki w telefonach potrafią Wku.......ac ...wody plidiwe[emoji23] [emoji23]
Ja też często coś pisze i edytuj ciagle, bo kurna...slownik wie lepiej co chciałam napisac[emoji16] [emoji16]