reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się sobotnio w emocjonalnym pierdolniku [emoji85] właśnie stoję w łazience i płacze bo każdy coś od rana ode mnie chce! Noszzzz kkkkkkk.... młody co chwile o coś pyta oczywiście, M. TAK SAMO, co chwila coś chcą, oczywiście jak ja jestem w łazience to włażą po milion rzeczy, oni już ogarnięci a ja w piżamie- pomimo ze mamy 2 łazienki!!!! [emoji35][emoji35][emoji35] normalnie się popłakałam właśnie. Grrrrrr... mam nadzieje ze zaraz mi minie :(
O matko, wspolczuje[emoji20] Powiedz im moze zeby sie ogarneli i dali Ci spokoj.

reklama
Hej hej [emoji16] pytanko mam dla dziewczyn które muszą być na diecie że względu na cukier.. Jestem w tym kompletnie zielona bo nie miałam z tym doczynienia, a na wizytę u diabetologa jak na razie muszę poczekać. Powiecie mi z czego przede wszystkim muszę zrezygnować itp? [emoji6]Miłego dnia wszystkim [emoji8]

Nie wiem czy Cię to pocieszy choć trochę ale u mnie tak codziennie jak nie jeden to drugi jak nie drugi to trzeci, pierwsza wstane ostatnia się ubieram

Ehhhhhh no dzisiaj mnie mega wkurzyli..! Muszę pilnować swojego małego „terytorium” bo mnie zjedzą ;)

Witam się sobotnio w emocjonalnym pierdolniku [emoji85] właśnie stoję w łazience i płacze bo każdy coś od rana ode mnie chce! Noszzzz kkkkkkk.... młody co chwile o coś pyta oczywiście, M. TAK SAMO, co chwila coś chcą, oczywiście jak ja jestem w łazience to włażą po milion rzeczy, oni już ogarnięci a ja w piżamie- pomimo ze mamy 2 łazienki!!!! [emoji35][emoji35][emoji35] normalnie się popłakałam właśnie. Grrrrrr... mam nadzieje ze zaraz mi minie :(
Coś mi się zdaje że ktoś -> JustMe55 pisał mi wczoraj o emocjonalności i burzy hormonów w ciąży :D ja od jakiegoś czasu mam tak co dzień tylko mi nie ma kto wejść nawet do łazienki... :/

Pewnie za chwilę będzie dobrze :*

Cześć Dziewczyny. Ja tylko informacyjnie. 3 dni miałam zajęte lekarzami i badaniami. Więc tak glukoza po obciążeniu ok. Ale waga po miesiącu poszła 4kg w górę :D Ogólnie mam problem z glukozą w moczu, więc ginekolog poleciła mi stosować dietę dla ciężarnych z cukrzycą, czyli bez węglowodanów :D Szyjka ok w 25tc trzyma się dobrze 4,2 cm.

Nie mogę się tak jakość przestawić i jeszcze nic nie mam dla dziecka przygotowane, nic nie kupowałam jeszcze dla dziecka, a już coraz bliżej do rozwiązania. Mam coś po pierwszym synku i po naszym 2 aniołku, a przy tym nie umiem się za to zabrać. Nawet tego nie przeglądałam.

Ogólnie pozdrawiam Was Wszystkie .
@Nowaja16 : Ja przy drugim szkrabie w 2014 roku kupowałam te paski w aptece internetowej.

Kinga może daj mężowi coś odczulajacego na ten katar
Hej hej [emoji16] pytanko mam dla dziewczyn które muszą być na diecie że względu na cukier.. Jestem w tym kompletnie zielona bo nie miałam z tym doczynienia, a na wizytę u diabetologa jak na razie muszę poczekać. Powiecie mi z czego przede wszystkim muszę zrezygnować itp? [emoji6]Miłego dnia wszystkim [emoji8]
Nie jedz Bialego pieczywa graham, ja jem tylko chleb 100% żytni, jedynie po nim cukierc mi nie skacze, zrezygnowałam z masła, chude wędliny, zero parowek, nic smażonego, i jem późno druga kolacje około 22 nawet jedna kanapkę wciskam żeby mieć rano dobry cukier
No i wiadomo nic slodkiego

Kinga może daj mężowi coś odczulajacego na ten katar

Nie jedz Bialego pieczywa graham, ja jem tylko chleb 100% żytni, jedynie po nim cukierc mi nie skacze, zrezygnowałam z masła, chude wędliny, zero parowek, nic smażonego, i jem późno druga kolacje około 22 nawet jedna kanapkę wciskam żeby mieć rano dobry cukier
A jadasz coś na słodko? To jest mój największy ból [emoji849]

reklama
Do góry