reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No bierz bierz bo łydki to na bank brak magnezu a jak ciśnienie dziś? Właśnie czytałam wiadomości i pisało o tych burzach podobno najgorzej w Koninie ludzie bez prądu, grad , płynące rzeki normalnie na ulicach [emoji33] Boże czyżby znów powtórka z zeszłego roku się zaczynała? Biedni ludzie
No straszna ta burza była a w chwilę się zrobiło doslownie ciemno jak by noc byla

Kochana za duzo o tym myslimy i stad takie sny. Ja trzymamnza nas ksiuki zeby zadna nie rozpakowala sie wczesniej niz w czaerwcu. Sny sa przeciwienstwem tego jak bedzie. Tak mojanbabcia zawsze mowila ze jak sie sni to sie nie spelni
Jejku oby tak było,faktycznie non stop mysle a wczoraj nawet chciałam obejrzeć ten program moje 600 gram szczęścia ale coś mi się zawiesiło i tylko początek ! Nie będę już tego oglądać moze to przez to !!!
Nie potrzebnie się nakręcam !!!

No bierz bierz bo łydki to na bank brak magnezu a jak ciśnienie dziś? Właśnie czytałam wiadomości i pisało o tych burzach podobno najgorzej w Koninie ludzie bez prądu, grad , płynące rzeki normalnie na ulicach [emoji33] Boże czyżby znów powtórka z zeszłego roku się zaczynała? Biedni ludzie
Bo to ta pogoda....byla zima i raptownie lato. A cisnienie zmierzylam od razu po obudzeniu 128/93 puls 95 troszke dolne moglo by byc mniejsze. Juz wzielam dopegyt. Najwyzej bede brac 3xdziennie zamiast 2x.

Looo matko zdrowka dla meza. Tylko zebys ty nie zlapala. A do wizyty jeszcze troszke. Szybko zleci. Ja mam teraz 11 maja. A pozniej 6 czerwca i wtedy decyzja kiedy cc.
Bardziej się martwię, że dzieciaki zlapia bo ja to trochę się trzymam na odległość. Nawet śpimy on w jednym końcu ja w drugim☺️ no nic zobaczymy. Dzisiaj już ma katar 3 dzień. Do 6 czerwca tez już niewiele zostało. Mnie wczoraj jak skurcz rano wziął bolesny to zamówiłam że strachu prawie całą wyprawkę ☺️ stwierdziłam, że musze miec czas, żeby jeszcze to wyprać i wyprasować a już srodek kwietnia

reklama
Jejku oby tak było,faktycznie non stop mysle a wczoraj nawet chciałam obejrzeć ten program moje 600 gram szczęścia ale coś mi się zawiesiło i tylko początek ! Nie będę już tego oglądać moze to przez to !!!
Nie potrzebnie się nakręcam !!!
Napewno. Ja sama mialam wczesniaka. Fakt z 33 tyg z waga 1810 i sama oddychala. Ake takie programy zawsze oraja glowe. Wiec kochana nie martw sie bedzie dobrze a to tylko nasza glowa pracuje na wiekszysz obrotach.

Do góry