reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dajcie spokój.. Ja nie mam ani czasu ani nastroju.. od czasu przed weselem tyle nie fajnych rzeczy się wydarzyło że szczerze mam dość... dość przeprowadzki, remontu, miliona myśli na raz... Masakra jakaś.. nastał u mnie mega ZŁY czas.. Ehh obu tylko za bardzo Maksiu tego nie odczuwał :( ale na prawdę ostatnio u mnie nie fajnie :( za dużo problemów i spraw na głowie i żeby to tylko o mieszkanie chodziło...
Pamiętaj, po burzy zawsze wychodzi słońce[emoji274] i co by się nie działo przejdziecie przez to a później będziecie się już tylko cieszyć z maleństwa i mieszkanka [emoji8]

Dajcie spokój.. Ja nie mam ani czasu ani nastroju.. od czasu przed weselem tyle nie fajnych rzeczy się wydarzyło że szczerze mam dość... dość przeprowadzki, remontu, miliona myśli na raz... Masakra jakaś.. nastał u mnie mega ZŁY czas.. Ehh obu tylko za bardzo Maksiu tego nie odczuwał :( ale na prawdę ostatnio u mnie nie fajnie :( za dużo problemów i spraw na głowie i żeby to tylko o mieszkanie chodziło...
Zawsze to tak jest... Ale pamiętaj po każdej burzy wychodzi słońce . Oby u Ciebie też zawitalo jak najszybciej

Ja was dziś czytam na bierząco ale nie mam weny pisać
Byłam w sklepie dziś u siebie utargowalam przyjechałam do domu zjadłam poszłam na spacer z Cześkiem i gustkiem a potem siedziałam przed tv i tak do teraz ...
W zasadzie prowadzę dziś pasożytniczy tryb życia [emoji23]
Przynajmniej forum sobie od nas odpocznie [emoji23][emoji23][emoji23]

Byłam w sklepie dziś u siebie utargowalam przyjechałam do domu zjadłam poszłam na spacer z Cześkiem i gustkiem a potem siedziałam przed tv i tak do teraz ...
Czasem tak trzeba[emoji23]

Wiem.wiem... Ale ostatnio ciągle mam łzy na wierzchu i emocje straszne....
Czasem dobrze jest sie wyplakac....wyrzucic to z siebie. Przynosi to ulge i moim zdaniem nie jest to oznaka slabosci a oczuszczenie sje ze zlych emocji. A jeszcze jestes w ciazy i hormony tez swoje robia.

Taki chyba dziś dzień bo widzę że sporo z nas mega wyciszonych .. obyśmy jutro obudziły sie z lepszymi nastrojami

Oby wszystko sxybko sie wyciszylo!

reklama
Do góry