reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wspolczuje skurczu. Mnie vzdami takie bolaly kilka dni[emoji53]
Muszę go rozmasować, to go rozluznię, ale najpierw muszę odstawić karton z rzeczami dla Hani, żeby się do półki dostać, a żeby ten karton odstawić, to chociaż część zawartości muszę wyjąć, i robi się pół godziny roboty.... [emoji15]
Nie przypuszczałam, że będę potrzebować dostęp do półki z "gadżetami biegowym" [emoji23]

Ale jeśli masz takie skurcze, to polecam do masażu oliwkę magnezową, albo jakikolwiek inny płynny magnez - mam akurat karma rub - opakowanie 15ml, które zabieram na długie biegi i polecam...
Ale - nim się do niego dokopię........ [emoji15]

Yeah, wreszcie normalnie.

To ja juz po wizycie.
Szyjka 3 cm, miekka, ale zamknieta.
Lekarz za nic w swiecie nie chce zebym wrocila do pracy no chyba, ze na ostatni miesiac.
Mowi, ze mam odpoczywac I sie oszczedzac ze wzgledu na bole I krwawienia I przedwczesny porod z Mlodszym.
Synus rozwija sie cudownie, jest proporcjonalny w kazdym calu, lekarz byl w szoku!
Wazy 846 g czyli o 50 g mniej niz jego najstarszy brat w 25 tyg.
Synus jest sliczny, podgladalam go w 3D I rosnie mi kolejna kopia tatusia...
Czy ja sie doczekam dziecka podobnego do mnie? :unsure:;-) ;)
Wiec jesli wroce do pracy to na pewno po 30 tyg (Maz chce zebym wrocila w 32tyg dopiero).
Pozdrawiam
Najważniejsze, że wszystko dobrze.

Muszę go rozmasować, to go rozluznię, ale najpierw muszę odstawić karton z rzeczami dla Hani, żeby się do półki dostać, a żeby ten karton odstawić, to chociaż część zawartości muszę wyjąć, i robi się pół godziny roboty.... [emoji15]
Nie przypuszczałam, że będę potrzebować dostęp do półki z "gadżetami biegowym" [emoji23]

Ale jeśli masz takie skurcze, to polecam do masażu oliwkę magnezową, albo jakikolwiek inny płynny magnez - mam akurat karma rub - opakowanie 15ml, które zabieram na długie biegi i polecam...
Ale - nim się do niego dokopię........ [emoji15]
Kiedys czesto mialam takie skurcze, dopoki nie przestawilam sie na magneB6. Przeszlo rewelacyjnie, ale ostatnio juz mi sie raz zdarzylo, tylko nie tak mocno.
Dobrze wiedziec, ze sa takie oliwki[emoji3] Ale one sa do kupienia w sklepach sportowych?

reklama
Yeah, wreszcie normalnie.

To ja juz po wizycie.
Szyjka 3 cm, miekka, ale zamknieta.
Lekarz za nic w swiecie nie chce zebym wrocila do pracy no chyba, ze na ostatni miesiac.
Mowi, ze mam odpoczywac I sie oszczedzac ze wzgledu na bole I krwawienia I przedwczesny porod z Mlodszym.
Synus rozwija sie cudownie, jest proporcjonalny w kazdym calu, lekarz byl w szoku!
Wazy 846 g czyli o 50 g mniej niz jego najstarszy brat w 25 tyg.
Synus jest sliczny, podgladalam go w 3D I rosnie mi kolejna kopia tatusia...
Czy ja sie doczekam dziecka podobnego do mnie? :unsure:;-) ;)
Wiec jesli wroce do pracy to na pewno po 30 tyg (Maz chce zebym wrocila w 32tyg dopiero).
Pozdrawiam
A ta szyjkę miękka od kiedy masz ?

Do góry