Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Nie wiem, czy już normalnie widać posty, u mnie cały czas zamieszanie. Czekam właśnie na wizytę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Nie wiem, czy już normalnie widać posty, u mnie cały czas zamieszanie. Czekam właśnie na wizytę.
Mmmmmmmm pyszotkaZjadłam obiadek, i relaksuję się na balkonie
Pierwszy raz w tym roku młode ziemniaki z koperkiem, świeżym (zielonym) czosnkiem i odrobiną oliwy, plus polskie malinówki
No to dobrze [emoji8] może weź dodatkowy magnezTak w ogóle, to obudził mnie dzisiaj mega skurcz łydki, i nadal boli... Irytujące... Jak poszłam do wc, to od razu wracając przyniosłam sok pomidorowy [emoji6]
A moja mała jest bardzo muzykalna [emoji23]
Wspolczuje skurczu. Mnie vzdami takie bolaly kilka dni[emoji53]Tak w ogóle, to obudził mnie dzisiaj mega skurcz łydki, i nadal boli... Irytujące... Jak poszłam do wc, to od razu wracając przyniosłam sok pomidorowy [emoji6]
A moja mała jest bardzo muzykalna [emoji23]
Oj tak [emoji16]Mmmmmmmm pyszotka
Muszę go rozmasować, to go rozluznię, ale najpierw muszę odstawić karton z rzeczami dla Hani, żeby się do półki dostać, a żeby ten karton odstawić, to chociaż część zawartości muszę wyjąć, i robi się pół godziny roboty.... [emoji15]Wspolczuje skurczu. Mnie vzdami takie bolaly kilka dni[emoji53]
Biorę, choć wczoraj akurat tak wyszło, że nie wzięłam...No to dobrze [emoji8] może weź dodatkowy magnez
Najważniejsze, że wszystko dobrze.Yeah, wreszcie normalnie.
To ja juz po wizycie.
Szyjka 3 cm, miekka, ale zamknieta.
Lekarz za nic w swiecie nie chce zebym wrocila do pracy no chyba, ze na ostatni miesiac.
Mowi, ze mam odpoczywac I sie oszczedzac ze wzgledu na bole I krwawienia I przedwczesny porod z Mlodszym.
Synus rozwija sie cudownie, jest proporcjonalny w kazdym calu, lekarz byl w szoku!
Wazy 846 g czyli o 50 g mniej niz jego najstarszy brat w 25 tyg.
Synus jest sliczny, podgladalam go w 3D I rosnie mi kolejna kopia tatusia...
Czy ja sie doczekam dziecka podobnego do mnie?
Wiec jesli wroce do pracy to na pewno po 30 tyg (Maz chce zebym wrocila w 32tyg dopiero).
Pozdrawiam
Kiedys czesto mialam takie skurcze, dopoki nie przestawilam sie na magneB6. Przeszlo rewelacyjnie, ale ostatnio juz mi sie raz zdarzylo, tylko nie tak mocno.Muszę go rozmasować, to go rozluznię, ale najpierw muszę odstawić karton z rzeczami dla Hani, żeby się do półki dostać, a żeby ten karton odstawić, to chociaż część zawartości muszę wyjąć, i robi się pół godziny roboty.... [emoji15]
Nie przypuszczałam, że będę potrzebować dostęp do półki z "gadżetami biegowym" [emoji23]
Ale jeśli masz takie skurcze, to polecam do masażu oliwkę magnezową, albo jakikolwiek inny płynny magnez - mam akurat karma rub - opakowanie 15ml, które zabieram na długie biegi i polecam...
Ale - nim się do niego dokopię........ [emoji15]
A ta szyjkę miękka od kiedy masz ?Yeah, wreszcie normalnie.
To ja juz po wizycie.
Szyjka 3 cm, miekka, ale zamknieta.
Lekarz za nic w swiecie nie chce zebym wrocila do pracy no chyba, ze na ostatni miesiac.
Mowi, ze mam odpoczywac I sie oszczedzac ze wzgledu na bole I krwawienia I przedwczesny porod z Mlodszym.
Synus rozwija sie cudownie, jest proporcjonalny w kazdym calu, lekarz byl w szoku!
Wazy 846 g czyli o 50 g mniej niz jego najstarszy brat w 25 tyg.
Synus jest sliczny, podgladalam go w 3D I rosnie mi kolejna kopia tatusia...
Czy ja sie doczekam dziecka podobnego do mnie?
Wiec jesli wroce do pracy to na pewno po 30 tyg (Maz chce zebym wrocila w 32tyg dopiero).
Pozdrawiam