reklama
Jola92
Fanka BB :)
Ł będzie mi dzielnie wszystko nosił i pakowałTo jak Ty zrobisz te zakupy?
Postaram się ale jak usłysze kolejne "moge być winna grosika?" to nie wiemHahaha tylko nikomu nieprzyloz z tej pięści [emoji23]
Nie wykluczam odwiedzenia toalety w centrum handlowym..przyznaj się że ten maraton z powodu nieczynnej toalety
olaaa7
Ja też mam zamiar normalnie funkcjonować, nie przyciszać specjalnie tv, jak będę musiała odkurzyć jak mały będzie spał w pokoju obok to odkurzę, no i nie będę wyciszała telefonu Poza tym jeśli nie będzie padało to mały będzie spał w wózku na tarasie, a moi sąsiedzi nie należą do cichych A żeby nie spędzał za długiego czasu w wózku to najwyżej wyciągniemy kojec i w nim będzie spał na powietrzuOla, absolutnie nie jestem daj swobodę rozwoju dziecka i wspierać jak od początku będzie nauczony w szumie spać i z światłem telewizora, to dla niego będzie to normalne
olaaa7
@oliwka_11 a jaki duży jest malutki?
Mój też nie głaszcze brzucha i nie mówi do niego. Dla facetów ciąża to często abstrakcja dopiero jak zobaczą dziecko na własne oczy to się w nim zakochująPewnie tak będzie bo jednak przebywanie ze sobą cały czas robi swoje. Jak tak czyta to co pisałam wcześniej to wychodzę na jakąś rozpuszczoną i samolubną jedynaczkę, która nie potrafi się dzielić facetem z nikim innym [emoji28] Nie odbieraj mnie tak proszę Mnie jeszcze jedno zastanawia, czy Wasi faceci też nie starają się o jakiś bliższy kontakt z dzidzią w brzuchu? Czy tylko mój ani nie głaszcze, nie całuje ani nie mówi. Pocałował raz a pogłaskał może 2-3 razy i to tyle.
Właśnie ten żółty na żywo jest bardzo ładny, taki maślany i delikatny. Nie podobają mi się te kolory w S-line bo są już żywsze. Ten turkus mi się podoba średnio bo jest właśnie kontrastowy. Spacerówki w Vulcano i Nico są takie same, różnią się tylko kolorem Co mnie bardzo cieszy, bo Nico ma super opinie i każdy jest zadowolony Wiadomo, że swoje waży ale mnie to raczej przeszkadzać nie będzie a jak coś to tylko kupimy jakąś lekką parasolkę w razie czego
redavecad
Dzięki Ola :* powstrzymam sie do maja, czerwca, ale raczej mi nie przejdzie tym bardziej, ze napisalas o tej spacerowce ze taka sama jak Nico.Pewnie tak będzie bo jednak przebywanie ze sobą cały czas robi swoje. Jak tak czyta to co pisałam wcześniej to wychodzę na jakąś rozpuszczoną i samolubną jedynaczkę, która nie potrafi się dzielić facetem z nikim innym [emoji28] Nie odbieraj mnie tak proszę Mnie jeszcze jedno zastanawia, czy Wasi faceci też nie starają się o jakiś bliższy kontakt z dzidzią w brzuchu? Czy tylko mój ani nie głaszcze, nie całuje ani nie mówi. Pocałował raz a pogłaskał może 2-3 razy i to tyle.
Właśnie ten żółty na żywo jest bardzo ładny, taki maślany i delikatny. Nie podobają mi się te kolory w S-line bo są już żywsze. Ten turkus mi się podoba średnio bo jest właśnie kontrastowy. Spacerówki w Vulcano i Nico są takie same, różnią się tylko kolorem Co mnie bardzo cieszy, bo Nico ma super opinie i każdy jest zadowolony Wiadomo, że swoje waży ale mnie to raczej przeszkadzać nie będzie a jak coś to tylko kupimy jakąś lekką parasolkę w razie czego
kinga30
Żeby to było takie proste a serio wszystko zalezy od dziecka nasza spała w pokoju z tv a była takim dzieckiem, że trzeba było na palcach chodzić jak spała w południe bo każdy szelest ją obudził nic nie szło zrobić. Kacper tak samo wychowany i przy nim grzebałam sobie w kuchni oglądałam tv a on spał.Nie wiem jak Ty ale ja nie jestem zwolenniczką trzymania dziecko pod kloszem, chuchania i dmuchania, spania w absolutnej ciszy itp. U mojej byłej szwagierki tak było, że jak przychodził ktoś do nich a mała spała to nie można było się głośniej odezwać, zadzwonić na domofon bo były pretensje że przecież dziecko śpi, mimo, że dziecko spało w osobnym pokoju.
Mam nadzieję, że tych kryzysów do lipca nie będzie już tak dużo Tak, pośmiać to na pewno byśmy się pośmiały, tzn przynajmniej ja bo wczoraj sporo przeoczyłam [emoji28] Jeszcze wczoraj napisałam M jak był w pracy, że chciałabym żebyśmy spędzili niedzielę po ślubie tylko we dwoje (nie wiemy co wyjdzie jeszcze z naszego wyjazdu) bo wcześniej rzucił propozycję żebyśmy pojechali, my moi rodzice i jego dzieci gdzieś na wycieczkę jednym autem, co wiązałoby się z tym, że dzieci zostałyby u nas na noc w sobotę po ślubie, więc zero prywatności i czasu dla siebie, bo zanim by zasnęły to musiałby z nimi siedzieć w pokoju no a ja osobno w sypialni i pewnie padłabym szybciej niż one. Jednak jakoś mnie wczoraj naszło, że wolę spędzić ten czas tylko z nim no i mieć sobotę wieczór dla siebie, no a on nie poruszył wcale tego tematu jak się już widzieliśmy, tylko po pracy odpisał mi, że może jednak uda się gdzieś pojechać i to mnie też chyba trochę ruszyło, że ucieka od tematu
olaaa7
A właśnie! te podkładki na kibelek są też w rossmannie?Nie wykluczam odwiedzenia toalety w centrum handlowym
reklama
olaaa7
No na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciachDzięki Ola :* powstrzymam sie do maja, czerwca, ale raczej mi nie przejdzie tym bardziej, ze napisalas o tej spacerowce ze taka sama jak Nico.
Podziel się: