niemamco
Fanka BB :)
Dzien Dobry,
Ja dziś jade na zakupy z siostra, myśle ze dla malutkiej tez cis kupimy juz nie moge sie doczekac!
@olaaa7 nie wkręcaj sobie takich głupot. Jestem pewna ze jesteś dla niego ważna!
A propo skurczy to ja tez nie miałam.
Ja dziś jade na zakupy z siostra, myśle ze dla malutkiej tez cis kupimy juz nie moge sie doczekac!
Hej Wczoraj od popołudnia miałam okropny humor, co chwilę ryczałam i wmawiałam sobie jakieś głupoty, że nie jestem ważna dla M tak jak jego dzieci, bo mniej mi okazuje czułość i tak jakby poświęcał mi mniej uwagi niż jak mieszkaliśmy osobno, wiem, że sobie głupoty wmawiam, ale w ciąży jakoś łatwo mi to wychodzi. Do tego przez to, że mniej mi poświęca tej uwagi to sobie wmawiam, że naszemu synkowi automatycznie też, w przeciwieństwie do swoich dzieci. Weźcie mnie kopnijcie w dupę
@_agnieszka_ wspominałaś, że miałaś pisać do @aniaslu odpisała Ci coś? Bo ostatnio na forum prosiła mnie o kontakt, ja piszę wiadomości do niej ale nie dostaje żadnych odpowiedzi i nie wiem czy one w ogóle dochodzą czy nie.
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie Jest ktoś w pierwszej ciąży kto jeszcze nie miał żadnych skurczy bo u mnie cisza...
Ja muszę dokupić jeszcze dla siebie koszule do szpitala, szlafrok i jakieś klapki aaa i podkłady na wc i też będę się powoli pakować
Z tego co się orientuje to @oliwka_11 dziś wizytuje o 9
@olaaa7 nie wkręcaj sobie takich głupot. Jestem pewna ze jesteś dla niego ważna!
A propo skurczy to ja tez nie miałam.