reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zmartwiłam się bo na początku jak robiła pomiary i mierzyła kość to mówiła że coś mały jest.. A później się okazało że ma kość udową na 26+2 więc chyba nie jest aż tak źle ale się oczywiście już przestraszyłam
Marika moj lekarz na ostatniej wizycie mowil, ze dziewczynki maja kosc udowa dluzsza od chlopcow, co w moim przypadku potwierdzilo plec Emilki[emoji3] Twoj chlopak, wiec ma krotsza i jest ok!

Ja zazwyczaj na lewym boczku ale w nocy często budzę się na plecach :D

p19u3e3k6yum3jsw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
[emoji1]

Zmartwiłam się bo na początku jak robiła pomiary i mierzyła kość to mówiła że coś mały jest.. A później się okazało że ma kość udową na 26+2 więc chyba nie jest aż tak źle ale się oczywiście już przestraszyłam
No właśnie czasami wystarczy ziarenko nie takie słowo i człowiek już ma jazdę w głowie. Ale jest oki[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest tak...duza hipotrofia mam skończony 27tc dziecko ma brzuch na 24..zle przepływy pepowinowe. Waga 860g jest na 3 centylu
Czyli hipotrofia asymetryczna ... Boże. Całego serca współczuję. Będą chcieli zrobić pewnie wczesnie CC . Poloza cię do szpitala żeby wspomóc dzieciaczka ? Mówił coś lekarz na ten temat ? Musisz być dobrej myśli.

reklama
Do góry