reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja straciłam głos [emoji58]
Szlag mnie trafi nic nie boli tylko kaszle i gardło boli syrop z cebuli wypiłam mleko z miodem wypiłam herbatę tez
Ja się zapłacze normalnie [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde biedna ciekawe co to Cię tak dorwalo [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co trzy dni nieraz zapomnę to co 4
A mi teraz zrobil przerwe, bo wydzielina jest ok i nie ma co sie tak faszerowac[emoji6] W pietwszej ciazy tez mi tak przepisywal z przerwami.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A teraz się jeszcze okazało, że go gardło boli i już mnie za przeproszeniem kur..... wzięła jestem wsciekla aż ryczeć mi się chce z tego wszystkiego
Ehhh oby Twoich dzieci niepozarazal ani Ciebie... powiedz może im tam delikatnie że kurde jesteś w ciąży żeby trochę myśleli Na przyszłość:/ chyba by mnie cholera zlapala

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Margana @kinga30 no właśnie strasznie słabo bo później po nocy wracać a jak będziemy błądzić to już w ogóle masakra jeszcze żeby od razu powiedzieli a tu wczoraj wieczorem sms ze wizyta jest przełożona na 19.30 a czekałam 3 tygodnie to nie chce przekładać bo będzie juz za późno i tak najlepiej zrobić do 26 tygodnia bo później kości wpanieja a u mnie będzie 27 tydzień i 3 dzień :/
Nie no pewnie, ze juz trzeba jechac. No trudno. Taka ekipa dacie rade[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Generalnie orzybralals 11 kg wiec raczej tak standardowo jak na ten tydzień nie masz się ci załamywać
Tak chciałam cię pocieszyć [emoji4] jakbyś myślała ze jesteś gruba

Ja przed ciążą wyglądałam tak
CAM00758.jpg

Byłam za ciężka o minimum 10 kg, Teraz to juz wgl masakra.

Załączniki

• CAM00758.jpg
    CAM00758.jpg
    463,8 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Zawsze lepiej błądzić w drodze do domu niż na wizytę hehe

Morgana wiem ze moj koniec się zbliża ale dziewczyna na moje miejsce przychodzi 26.04 wiec do końca kwietnia musze być jak już tyle byłam to te ost tyg wytrzymam [emoji20]

No rozumiem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry