reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha, mi na wiele pytan tak odpowiada - przeciez jest pani w ciazy[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie standard ,przecież jesteś w ciąży i to normalne

reklama
@Jola92 ale masz przygody[emoji5] chyba bym zawału dostała. @taycia może faktycznie po tym ostatnim krwawieniu:/ ciągle coś:/ a u mnie wlasnie goście pojechali, mój chrześniak z jakimś uczuleniem na dłoniach znowu:/ mam nadzieję, że to naprawdę tylko uczulenie
Oby to bylo uczulenie, a nie bostonka[emoji53] Eh, btak slow dla tych Twoich odwiedzajacych.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hej mamusie :) wesele super i o dziwo bawiłam się do 5 nad ranem :) nic mi nie jest poza tym że jestem mega zmęczona więc odezwę się do was jutro bo dziś ledwo patrzę na oczy :) Miłej niedzieli :)

p19u3e3kq6bt68lx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
AA. Ominelam jakoś twój post :p super ,że się wybawiłas :* jak się wyspisz to zdaj relacje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wzięłam też wszystkie dokumenty z ciąży dzidziusia ale już nawet nie pamiętam ,spojrzała tylko na skierowanie i badał mnie bardzo długo ,wszystko dokładnie ;) będzie dobrze !! Tym bardziej że nic nie wyszło
Tylko w rejestracji daja ci i wypełniasz dokumentów wez karte ciąży
Okej dziękuję bardzo :*

A teraz się jeszcze okazało, że go gardło boli i już mnie za przeproszeniem kur..... wzięła jestem wsciekla aż ryczeć mi się chce z tego wszystkiego

reklama
A teraz się jeszcze okazało, że go gardło boli i już mnie za przeproszeniem kur..... wzięła jestem wsciekla aż ryczeć mi się chce z tego wszystkiego

Powiem ci ja i tak podziwiam cię w twoim stanie jak złe się czujesz to ci jeszcze goście się zjeżdżają .. powinnaś odpoczywać
Na twoim miejscu poprostu bym powiedziała ze przepraszam ale jesteś tak słaba leżysz ze nie jesteś w stanie przyjąć nikogo a ciąża jest zagrożona wiec ie chcesz się dodatkowo denerwować przecież każdy normalny to zrozumie

Najgorsze ze potem cały tydz ty się stresujesz jak coś się dzieje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry