Agatka29
Fanka BB :)
U mnie standard ,przecież jesteś w ciąży i to normalneHaha, mi na wiele pytan tak odpowiada - przeciez jest pani w ciazy[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie standard ,przecież jesteś w ciąży i to normalneHaha, mi na wiele pytan tak odpowiada - przeciez jest pani w ciazy[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Oby to bylo uczulenie, a nie bostonka[emoji53] Eh, btak slow dla tych Twoich odwiedzajacych.
AA. Ominelam jakoś twój post super ,że się wybawiłas :* jak się wyspisz to zdaj relacjeHej mamusie wesele super i o dziwo bawiłam się do 5 nad ranem nic mi nie jest poza tym że jestem mega zmęczona więc odezwę się do was jutro bo dziś ledwo patrzę na oczy Miłej niedzieli
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Okej dziękuję bardzo :*Ja wzięłam też wszystkie dokumenty z ciąży dzidziusia ale już nawet nie pamiętam ,spojrzała tylko na skierowanie i badał mnie bardzo długo ,wszystko dokładnie będzie dobrze !! Tym bardziej że nic nie wyszło
Tylko w rejestracji daja ci i wypełniasz dokumentów wez karte ciąży
Kolejny raz trzeba napisać, że to taki etap [emoji2]
W ogóle dziś zaczęłam 7 miesiąc i trzeci trymestr [emoji3][emoji3][emoji3]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Bo nie da sie usunac, mozna jedynie edytowac tak jak to robisz[emoji5]To nie jest żadna ukryta wiadomosć ani szyfr Po prostu moje posty dzis dodają się x2 i muszę jeden z nich usuwać, a tego nie umiem, więc edytuję
Będzie dobrze :*Dokładnie tak mam nadzieje ze jutro odetchne z ulgą
Na bostonka to nie wyglada bo to takie czerwone plamy a bostonka ma wysypke podobna do ospy:/ no nic zobaczymy jutro co z tego wyjdzieOby to bylo uczulenie, a nie bostonka[emoji53] Eh, btak slow dla tych Twoich odwiedzajacych.
Aniołek[*] 8.08.2017
A teraz się jeszcze okazało, że go gardło boli i już mnie za przeproszeniem kur..... wzięła jestem wsciekla aż ryczeć mi się chce z tego wszystkiego